Lahjoittamalla edistät mahdollisuuksia itsenäiseen elämään.

Kerätyt varat käytetään Aspa-säätiön yleishyödylliseen toimintaan. Varat kohdennetaan eri tavoin vammaisten ihmisten ja mielenterveyskuntoutujien osallisuutta ja osallistumismahdollisuuksia yhteiskunnassa tukevien käytäntöjen kehittämiseen ja toteutukseen.

Lahjoitusten avulla tarjoamme mielekästä tekemistä ja sisältöä elämään. Tekeminen toteutetaan kohderyhmien ihmisten toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Tämä voi käytännössä olla erilaisia harraste- ja toimintaryhmiä, harrastekokeiluja, osallistumista kulttuuritapahtumiin, liikuntaa ja ulkoilua eri muodoissaan, retkiä ja tietoteknisten taitojen opiskelua. Tavoitteena on vahvistaa ihmisten voimavaroja ja sitä kautta itsenäistä elämää.

Kiitos, että olet mukana mahdollistamassa mielekästä tekemistä!

Voit lahjoittaa helposti Mobilepay 87510

Tai suoraan keräystilillemme Aspa-säätiö sr FI47 5000 0120 4768 73

Yrityksille

Rahalahjoituksen lisäksi voi tehdä myös tavaralahjoituksen. Tämä voi olla esimerkiksi harrastusvälineitä, pelejä, laitteita tai tapahtumalippuja. Yritys voi myös tarjota kohderyhmällemme koulutuksia, työkokeiluja, yritysvierailuja, muuttoapua tai harrastekokeiluja.

Voimme yhdessä miettiä teille sopivimman tavan lahjoittaa. Ota rohkeasti yhteyttä: Noora Viitanen, noora.viitanen@aspa.fi.

Kiitos tuestasi!

Käsi, jonka päällä leijuu sydän. Hyväntekeväisyyden symboli.

Juhla- ja muistokeräys

Voit pyytää ystäviäsi ja läheisiäsi lahjoittamaan lahjarahat hyvän tekemiseen.

  1. Kerro läheisillesi Aspa-säätiön tilinumero FI47 5000 0120 4768 73 ja saajaksi Aspa-säätiö sr.
  2. Pyydä heitä kirjoittamaan tilisiirtoon tietty viesti esimerkiksi ’”Etunimi Sukunimi 60 v” tai ”Etunimi Sukunimi muistolle”.

Rahankeräyslupa

Poliisihallituksen lupanumero RA/2021/946. Se on voimassa toistaiseksi koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Lahjoitusvarat käytetään Aspa-säätiön yleishyödylliseen toimintaan tarjoamalla mielekäs arki eri tavoin vammaisille ihmisille ja mielenterveyskuntoutujille.