Tue toimintaamme ja lahjoita

Lahjoittamalla edistät mahdollisuuksia itsenäiseen elämään.

Kerättyjen varojen avulla tarjoamme mielekästä tekemistä ja sisältöä elämään eri tavoin vammaisille ihmisille ja mielenterveyskuntoutujille. Tekeminen toteutetaan heidän omien toiveidensa ja tarpeidensa mukaisesti. Se voi käytännössä olla erilaisia harraste- ja toimintaryhmiä, harrastekokeiluja, osallistumista kulttuuritapahtumiin, liikuntaa ja ulkoilua eri muodoissaan, retkiä ja tietoteknisten taitojen opiskelua.

Kiitos, että olet mukana mahdollistamassa mielekästä tekemistä!

Voit lahjoittaa helposti Mobilepay 87510

Tai suoraan keräystilillemme Aspa-säätiö sr FI47 5000 0120 4768 73

Yrityksille

Rahalahjoituksen lisäksi voitte tehdä myös tavaralahjoituksen. Tämä voi olla esimerkiksi harrastusvälineitä, pelejä, laitteita tai tapahtumalippuja. Yrityksenä voitte myös tarjota kohderyhmällemme esimerkiksi koulutuksia, työkokeiluja, yritysvierailuja, muuttoapua tai harrastekokeiluja.

Voimme yhdessä miettiä teille sopivimman tavan lahjoittaa. Ota rohkeasti yhteyttä: Noora Viitanen, noora.viitanen@aspa.fi.

Kiitos tuestasi!

Juhla- ja muistokeräys

Voit pyytää ystäviäsi ja läheisiäsi lahjoittamaan lahjarahat hyvän tekemiseen.

  1. Kerro läheisillesi Aspa-säätiön tilinumero FI47 5000 0120 4768 73 ja saajaksi Aspa-säätiö sr.
  2. Pyydä heitä kirjoittamaan tilisiirtoon tietty viesti esimerkiksi ’”Etunimi Sukunimi 60 v” tai ”Etunimi Sukunimi muistolle”.

Rahankeräyslupa

Poliisihallituksen lupanumero RA/2021/946. Lahjoitusvarat käytetään Aspa-säätiön yleishyödylliseen toimintaan tarjoamalla mielekäs arki eri tavoin vammaisille ihmisille ja mielenterveyskuntoutujille.