-A A +A

Aspa-koti Otava

Ma, 05/02/2018 - 10:44
Aspa-koti Otava

Tarjoaa palveluasumista mielenterveys- ja päihdekuntoutujille.

  • Aspa-koti Otava sijaitsee kerrostalossa Oulussa.
  • Aspa-koti Otavan keittiö.
  • Aspa-koti Otavan keittiö.
  • Aspa-koti Otavan olohuone.
  • Aspa-koti Otavan olohuone.
  • Aspa-koti Otavan yhteistila.

Aspa-koti Otava Oulussa tarjoaa palveluasumista mielenterveys- ja päihdekuntoutujille.

Otavan tilat sijaitsevat uudessa kerrostalossa Metsokankaalla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Lähistöllä on monipuolinen ja hyvä ulkoilumaasto.

Jokaisella 15 asukkaalla on käytössään oma 25 neliön kokoinen yksiö. Lisäksi Aspa Palveluilla on käytössään kaksio, joka toimii asukkaiden yhteistilana.

Aspa-koti Otavassa järjestetään lähes päivittäin kuntoutumista edistävää ryhmätoimintaa sekä viriketoimintaa asiakkaiden toiveet huomioiden (mm. bingo, liikunnalliset ryhmät ja peliryhmä).

Henkilökunta on paikalla joka päivä klo 7-21. Yöaikaan asukkailla on mahdollisuus tavoittaa Aspa Palveluiden henkilökunta valtakunnallisen puhelinpalvelun avulla. 

Henkilökuntamme on ammattitaitoista, koulutettua ja motivoitunutta.  Toimintaamme ohjaa henkilökeskeinen toimintatapa, joka painottaa ihmisen omien vahvuuksien tunnistamista ja tukemista, oikeuksien toteutumista ja eettisten arvojen huomioimista käytännön työssä. Asiakas on mukana kaikessa häntä koskevassa päätöksenteossa ja työtä tehdään asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioiden.

Sijainti kartalla: 
Yhteystiedot: 

Palveluesimies
Janika Mäkelä
janika.makela@aspa.fi
044 750 4665

Aspa-koti Otava
044 741 1063
Ukkoherrantie 2 D 34
90420 Oulu