Työntekijätarinoita

Millaista on olla töissä meillä Aspassa? Millaiselta arki aspalaisena näyttää? Lue työntekijöidemme ja esihenkilöidemme kokemuksia arjesta.


Jokaiselle mahdollisuus elää omannäköistä elämää

Kaisa ja Anne.

Kaisa ja Anne haluavat työnsä kautta taata jokaiselle mahdollisuuden hyvään elämään – he ovat löytäneet mielekkään työn päihde- ja mielenterveyskuntoutujille tarkoitetuista palveluista. Lue, millaista on ohjaajan arki Aspa Palveluissa ja kenelle työ sopii. Lue lisää Kaisan ja Annen työstä.

Sydämen asiana asunnottomuuden ehkäisy

Bambu-koira ja Teija.

Jokaisen kohtaaminen omana itsenään on erityisen tärkeää, kun puhutaan haasteista taloudessa ja asumisessa. Aspa-säätiössä hankepäällikkönä ja talousneuvojana työskentelevä Teija Hietikko kokee Aspan arvot omikseen.

Lue Teijan tarina.

Ohjaajan työssä oma persoona näkyy

Ohjaajina työskentelevät lähihoitajat Elina Laari ja Teemu Kunnas uskovat vahvasti siihen, että jokaisella ihmisellä tulee olla oikeus elää mahdollisimman itsenäistä elämää ja hyvää arkea.

Lue lisää Elinan ja Teemun työpäivästä.


Aspa-kodin johtajien ensimmäinen vuosi Aspassa

Aspa-kodin johtajat Lumpeessa ja Virnassa olivat merkittävässä roolissa toimintaa käynnistettäessä vuonna 2018. Ensimmäinen vuosi on monessa asiassa aikamoista opettelua ja sen jälkeen päästään panostamaan yksityiskohtiin ja perusrutiinien hiomiseen. Lue lisää Mervin ja Jennan työstä uuden Aspa-kodin toiminnan käynnistämisessä.


Mitkä ovat asumispalvelutyön parhaita puolia ja hetkiä?