Työnohjauspalvelut

Työnohjauksessa työntekijä, työryhmä tai työyhteisö tutkii, arvioi ja kehittää omaa työtään koulutetun työnohjaajan avulla.

Työnohjaus selkiyttää työn tavoitteita, tehtäviä ja työrooleja, sujuvoittaa työskentelyä, lisää yksilöiden ja organisaation muutoskykyä, kehittää johtamista ja yhteistyötä sekä parantaa työn tuloksellisuutta.  

Työnohjaus on usean kerran oppimisprosessi, jossa tapaamiset ovat esimerkiksi kerran kuukaudessa 1½ tuntia kerrallaan. Kokeneet, koulutetut työnohjaajamme auttavat asiakkaalle sopivan työnohjausprosessin suunnittelussa ja toteutuksessa.

Työnohjaajillamme on erityisosaamista esihenkilöiden ja johdon, asumispalvelujen ammattilaisten, sote-alan hanketoimijoiden sekä järjestöjen ammattilaisten ja vapaaehtoisten työnohjaukseen.  

Ota yhteyttä!

Räätälöimme mielellämme sinulle sopivan palvelukokonaisuuden. Tarkempia tietoja saat ottamalla yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.

Karoliina Ahonenp. 040 455 2677

Voit lähettää sähköpostia karoliina.ahonen@aspa.fi

Työnohjaajan esittely

Karoliina Ahonen, sosiaalieetikko, TT

  • Johdon ja esihenkilötyön työnohjaaja, ryhmänohjaaja

Karoliinalla on pitkä työkokemus sosiaali- ja terveysalan järjestöjen kehittämis- ja johtamistehtävistä sekä usean vuoden kokemus ryhmien ohjaamisesta kuntoutuksessa. Hänen työnohjausprosessinsa ovat keskittyneet esimerkiksi hankkeiden ja projektien tiimityönohjauksiin tavoitteiden saavuttamiseksi sekä järjestöjen toiminnanjohtajien tukemiseen ja sparraukseen. Työnohjauksesta voi olla apua vaikkapa vasta aloittavalle esihenkilölle, johtoryhmien työskentelyn ja prosessien kehittämiselle tai haasteita johtamis- ja esihenkilötyössään kohtaaville. Karoliinan ote on ratkaisukeskeinen ja ohjattavan omaa toimijuutta vahvistava.