Digitukea ja -ohjeita verkkotoimintaan

Digituki

Jos tarvitset apua verkkotoimintaan osallistumisessa, Mielekäs-toiminnan digitukihenkiöt auttavat sinua. Jos tarvitset tukea esimerkiksi Facebookin tai Zoom-ohjelman käytössä, ole yhteydessä Mielekäs-toiminnan digitukeen.

Digitukihenkilöt Johanna, Saara ja Joel tarjoavat digitukea puhelimitse. Digituki on paikalla Mielekäs-toiminnan Zoomissa järjestettävissä tapahtumissa ja ryhmissä. Voit pyytää apua soittamalla tai tekstiviestillä, mikäli Zoomiin liittyminen ei onnistu.

Mielekäs-toiminnan digituki on tarkoitettu yli 16-vuotiaille arkeen ja asumiseen tukea tarvitseville henkilöille, jotka haluavat osallistua Mielekkääseen verkkotoimintaan. Digitukea voivat pyytää myös sote-alan ammattilaiset sekä yhteistyökumppanit, jotka voivat mahdollistaa toimintaan osallistumisen kohderyhmään kuuluville.

Digitukea on aina saatavilla Zoom-tapaamisissamme. Voit myös varata ajan yksilöopastukselle puhelimitse 040 593 3799 tai sähköpostitse mielekas@aspa.fi

Digiohjeet

Lataa itsellesi digiohjeita

Mielekäs toiminnassa on tehty kirjallisia digiohjeita, joiden avulla voi opetella uusia digitaitoja itsenäisesti. Kirjalliset digiohjeet on tehty eri käyttäjäryhmät huomioiden. Saavutettavista ohjeista löytyy vaihtoehtoiset tekstit. Ohjeiden rakenne on helppolukuinen ja selkeä. Alla olevasta listasta löydät digiohjeita verkkoalustojen kuten Zoomin ja Teamsin käyttöön, voit ladata pdf-tiedostoja klikkaamalla.

Katso digiohjevideoita

Jos kirjalliset ohjeet ja digitukipäivystys ei ole sinun juttusi, voit myös tutustua Mielekäs-toiminnan digitukihenkilöiden tekemiin digiohjevideoihin. Katso videoita ja tutustu Zoomin sekä Instagramin käyttöön.

Kysyttävää? Ota rohkeasti yhteyttä!

Maija-Kaisa Pitkänen, maija-kaisa.pitkanen@aspa.fi , p. 040 593 7799
Kirsikka Järvinen, kirsikka.jarvinen@aspa.fi , p. 040 593 3799

Seuraa meitä myös somessa!

Mielekäs-toiminta Facebookissa

Mielekäs-toiminta Instagramissa

 

Voit lähettää meille myös sähköpostia mielekas@aspa.fi