Tue toimintaamme ja lahjoita

Lahjoittamalla edistät mahdollisuuksia itsenäiseen elämään. Lahjoitusten avulla tarjoamme mielekästä tekemistä ja sisältöä elämään eri tavoin vammaisille ihmisille ja mielenterveyskuntoutujille.

Tekeminen toteutetaan kohderyhmien ihmisten toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Tämä voi käytännössä olla erilaisia harraste- ja toimintaryhmiä, harrastekokeiluja, osallistumista kulttuuritapahtumiin, liikuntaa ja ulkoilua eri muodoissaan, retkiä ja tietoteknisten taitojen opiskelua. Tavoitteena on vahvistaa ihmisten voimavaroja ja sitä kautta itsenäistä elämää.

Aspa-säätiö tarjoaa eri tavoin vammaisille ihmisille ja mielenterveyskuntoutujille vuokra-asuntoja, mielekästä sisältöä elämään sekä ratkoo itsenäiseen arkeen liittyviä haasteita. Mielekästä tekemistä järjestetään lahjoitusvaroin.

Lahjoita Mobilepay 87510 tai keräystilille Aspa-säätiö sr FI47 5000 0120 4768 73

Löydät meidät myös Lahjoittamosta.

Yrityksille

Rahalahjoituksen lisäksi voi tehdä myös tavaralahjoituksen. Tämä voi olla esimerkiksi harrastusvälineitä, pelejä, laitteita tai tapahtumalippuja. Yritys voi myös tarjota kohderyhmällemme koulutuksia, työkokeiluja, yritysvierailuja, muuttoapua tai harrastekokeiluja.

Voimme yhdessä miettiä teille sopivimman tavan lahjoittaa. Ota rohkeasti yhteyttä: Noora Viitanen, noora.viitanen@aspa.fi.

Kiitos tuestasi!

Rahankeräyslupa

Poliisihallituksen lupanumero RA/2021/946. Se on voimassa toistaiseksi koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Lahjoitusvarat käytetään Aspa-säätiön yleishyödylliseen toimintaan tarjoamalla mielekäs arki eri tavoin vammaisille ihmisille ja mielenterveyskuntoutujille.