Opiskelijalle

Kolme opiskelijaa.

Sote-alan opiskelija, tule Aspaan työharjoitteluun, keikkatöihin tai kesätyöntekijäksi! Tarjoamme mahdollisuuden oppia ja kehittyä.

Sosiaali- ja terveysalan opiskeluihin kuuluu tärkeänä osana työharjoittelu. Sen aikana on voi syventää omaa osaamistaan ja kehittää valmiuksia alan ammattilaisena. Harjoittelun aikana pääsee työskentelemään aidossa työympäristössä ja tekemään töitä yhtenä tiimin jäsenenä. Haluamme tarjota mahdollisuuden kehittyä mielenterveys- ja päihdetyön asiantuntijaksi sekä oppia työskentelemään eri tavoin vammaisten ihmisten kanssa. Aspa-koteja on 40 paikkakunnalla Kirkkonummelta Utsjoelle.

Hae työharjoittelupaikkaa

Otamme mielellämme opiskelijoita opintoihin kuuluville harjoittelujaksoille. Voit olla suoraan yhteydessä Aspa-kotien johtajiin. He kertovat mielellään lisää.

Tutustu Aspa-koteihimme

Oppisopimus

Opiskelu oppisopimuksella on mahdollista osassa Aspa-kodeista. Etsiessäsi työharjoittelu- tai oppisopimuspaikkaa, ole rohkeasti yhteydessä suoraan siihen Aspa-kotiin, johon toivoisit pääseväsi harjoitteluun. 

Keikkatyö

Keikkatöitä ja lyhyitä sijaisuuksia on tarjolla useissa Aspa-kodeissamme ympäri Suomen. Voit tehdä keikkaa yhteen tai useampaan Aspa-kotiin, omien toiveidesi mukaisesti. Vapaana olevat keikkatyöt löydät Avoimet työpaikat -sivultamme.

Kesätyö

Joka kesä tarjoamme monille kesätyöntekijöille mahdollisuuden päästä osaksi työyhteisöämme ja syventämään osaamistaan eri puolilla Suomea. Meillä voit kehittyä alan ammattilaiseksi ja kartuttaa arvokasta työkokemusta. Parhaassa tapauksessa sinua odottaa vakituinen työpaikka valmistumisesi jälkeen.

Opinnäytetyö

Haluatko tehdä opinnäytetyön yhteistyössä kanssamme? Ota yhteyttä: Tuula Helle-Kuusjoki, laatupäällikkö, p. 044 782 7003 tai sähköpostilla tuula.helle-kuusjoki@aspa.fi