Opiskelijalle

Sote-alan opiskelija, tule Aspaan työharjoitteluun tai kesätyöntekijäksi! Tarjoamme mahdollisuuden oppia ja kehittyä.

Sosiaali- ja terveysalan opiskeluihin kuuluu tärkeänä osana työharjoittelu. Sen aikana on voi syventää omaa osaamistaan ja kehittää valmiuksia alan ammattilaisena. Harjoittelun aikana pääsee työskentelemään aidossa työympäristössä ja tekemään töitä yhtenä tiimin jäsenenä. Haluamme tarjota mahdollisuuden kehittyä mielenterveys- ja päihdetyön asiantuntijaksi sekä oppia työskentelemään eri tavoin vammautuneiden ihmisten kanssa. Aspa-koteja on 40 paikkakunnalla Kirkkonummelta Utsjoelle.

Hae työharjoittelupaikkaa

Voit olla suoraan yhteydessä Aspa-kotien johtajiin. He kertovat mielellään lisää.

Tutustu Aspa-koteihimme

Oppisopimuksella

Opiskelu oppisopimuksella on mahdollista osassa Aspa-kodeista. Etsiessäsi työharjoittelu- tai oppisopimuspaikkaa, ole rohkeasti yhteydessä suoraan siihen Aspa-kotiin, johon toivoisit pääseväsi harjoitteluun. 

Opinnäytetyö

Haluatko tehdä opinnäytetyön yhteistyössä kanssamme? Palkitsemme rahallisesti jokaisen valmistuneen opinnäytetyön. Palkitsemisen suuruus riippuu siitä, miten työ on onnistunut tavoitteissaan ja miten se kytkeytyy toimintasuunnitelman tavoitteisiin ja strategiaan. Ota yhteyttä: kehittämispäällikkö Mika Thessman, 043 211 2244 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@aspa.fi

Kesäsijainen

Voit hakea meille kesäsijaiseksi, kun opinnoistasi 2/3 on suoritettuna. Joka kesä tarjoamme monille kesätyöntekijöille mahdollisuuden päästä osaksi työyhteisöämme ja syventämään osaamistaan eri puolilla Suomea. Meillä voit kehittyä alan ammattilaiseksi ja kartuttaa arvokasta työkokemusta. Parhaassa tapauksessa sinua odottaa vakituinen työpaikka valmistumisesi jälkeen.