Mielenterveyden ensiapu® 1 -monimuotokoulutus 12.9.–10.10.

Mielenterveys on voimavara, jota voi vahvistaa.

Kohtaatko mielen hyvinvoinnin haasteista kärsiviä tai heidän läheisiään? Haluatko työkaluja mielen haasteiden käsittelyyn ja puheeksi ottamiseen?

Mielenterveyden ensiapu 1 – Mielenterveys elämäntaitona -koulutuksessa saat tutkittua tietoa mielenterveystä voimavarana sekä keinoja oman ja toisten mielen hyvinvoinnin vahvistamiseen.

Aspa Asiantuntijapalvelut Oy järjestää 12.9.–10.10. kaksi Mielenterveyden ensiapu 1 -ryhmää. Toinen on suunnattu sote-alan ammattilaisille ja toinen sote-alan yhdistys- ja vapaaehtoistoimijoille. Ryhmät kokoontuvat Teamsin välityksellä kerran viikossa torstaisin.

MTEA®1- monimuotokoulutus koostuu viidestä verkkotapaamisesta (5 x 90 min) Teams-etäyhteydellä sekä tapaamisten välillä itsenäisesti suoritettavista tehtävistä. 

Koulutuksen järjestää Aspa Asiantuntijapalvelut Oy. Kouluttajana toimii Katja Remes, jolla on kokemusta mielenterveystyön kehittämisestä ja MTEA®1-koulutusten vetämisestä.

Koulutuksen hinta: 149 € (sis. alv.) / osallistuja 

Ilmoittautuminen päättyy 14.8., jonka jälkeen ilmoittautuneille lähetetään maksutiedot (eräpäivä 28.8.). Hinta sisältää lisenssimaksun ja oppikirjan, joka postitetaan osallistujille kotiosoitteeseen. 

Koulutukseen mahtuu 20 osallistujaa. Järjestäjä pidättää oikeuden perua koulutuksen, mikäli ilmoittautuneiden määrä jää alle 10 henkilöön. 

Ilmoittautuminen koulutukseen on sitova.

Mielenterveyden ensiapu® 1 – Mielenterveys elämäntaitona

Mielenterveyden ensiapu® 1 – Mielenterveys elämäntaitona on voimavaralähtöinen kansalaistaitokoulutus. Koulutus tarjoaa tutkittua tietoa mielenterveydestä sekä keinoja oman ja toisten mielen hyvinvoinnin vahvistamiseen. Mielenterveyttä lähestytään voimavarana, mielen hyvänä vointina ja ihmisen kykynä selviytyä arjessa. MTEA®1 koulutus on Mieli ry:n kehittämä ja rekisteröimä koulutus.