Sinä päätät kaapin paikan

Sinä päätät kaapin paikan

Me Aspassa teemme työtä sen eteen, että jokaisella meistä olisi mahdollisuus itsenäiseen elämään. Tarjoamme asiakkaillemme kodin ja palvelut erilaisten yksilöllisten tarpeiden pohjalta. Asiakkaamme oma kokemus näkyy ja kuuluu työssämme.

Me uskomme, että jokaiselle kuuluu itsenäinen elämä. Kohtaamme sinut omana itsenäsi.

Kenen tahansa elämässä voi tulla se kohta, kun ei selviä ilman tukea. Tehtävämme on tarjota tukea, kun sitä tarvitaan. Autamme jokaista asiakasta juuri hänen haluamansa itsenäisen elämän rakentamisessa.

Teemme töitä yhdessä kokemusasiantuntijoiden kanssa. Ihmisten, jotka ovat itse kokeneet asioita ja voivat tällä omalla kokemuksellaan auttaa meitä kehittämään asumista ja asumisen palveluja.

Aspassa sinä päätät kaapin paikan. Tarjoamme yksilölliset ratkaisut, räätälöimme ja tuunaamme palvelujamme ja toimintaamme sinun tarpeidesi mukaan. Me olemme asumisen asiantuntijoita, mutta sinä olet itsesi ja elämäsi asiantuntija. Parhaat ratkaisut löydämme yhdessä, mutta vapaus tehdä valinnat on sinun.

Aspan toiminta perustuu hyvän kiertoon. Toiminnastamme syntyvillä tuotoilla tarjoamme uuden kodin sitä tarvitsevalle ja kehitämme itsenäisen elämän mahdollisuuksia yhdessä asiakkaiden kanssa.

Oma koti jokaiselle

Kun tarvitset tukea itsenäiseen asumiseen, voit hakea meiltä vuokra-asuntoa. Hankimme sinulle sopivan kodin yhdessä sinun kanssasi, toiveesi, tarpeesi ja vuokranmaksukykysi huomioon ottaen.  Lue lisää vuokra-asunnoistamme

Palvelut tukevat itsenäistä elämää

Jos tarvitset apua ja tukea arjessasi tai asumisessasi, saat meiltä asumisen palveluja, jotka tukevat itsenäistä elämääsi. Palvelumme muotoutuvat sinun tarpeidesi mukaan ympärivuorokautisesta läsnäolosta viikottaisiin kotikäynteihin. Tutustu asumispalveluihimme

Tuomme äänesi kuuluviin

Tiedätkö, mitä tukea voit saada työllistymiseen? Pystytkö vaikuttamaan asumisesi laatuun? Miten asioit verkossa? Onko sinun mahdollista puhua seksistä, rakkaudesta ja omista tunteistasi? Me annamme sinulle työkaluja itsenäiseen elämään. Teemme yhteistyötä kuntien, oppilaitosten ja muiden toimijoiden kanssa. Lisätietoa hanketyöstämme