Mukaan verkkotoimintaan

Aspa-säätiön Mielekäs-toiminnan järjestämään verkkotoimintaan voi osallistua Facebookin tai Zoomin välityksellä.

Mielekäs Olkkari

Mielekäs-toiminta ylläpitää Facebookissa suljettua ryhmää, Mielekäs Olkkaria. Mielekäs Olkkari on virtuaalinen vapaa-ajanviettopaikka yli 16-vuotiaille arkeen ja asumiseen tukea tarvitseville henkilöille. Ryhmään voi liittyä myös sotealan ammattilaiset sekä yhteistyökumppanit, jotka voivat mahdollistaa toimintaan osallistumisen kohderyhmään kuuluville. 

Olkkarissa julkaistaan vapaa-aikaan liittyvää sisältöä ja järjestetään monipuolista ohjelmaa, tapahtumia sekä kursseja. Olkkarissa voit esimerkiksi osallistua pelituokioihin, visailuihin tai lähteä ryhmässä virtuaalimatkalle. Voit myös opetella kädentaitoja, englantia tai uusia digitaitoja. Kuka tahansa Olkkarin jäsen voi aloittaa keskustelun Mielekäs Olkkarissa. 

Katso Olkkarin esittelyvideo tästä linkistä: https://www.youtube.com/watch?v=94Q7UHDqr1A

Liity Mielekäs Olkkariin tästä linkistä: https://www.facebook.com/groups/mielekasolkkari  
 

Piirroskuvassa kaksi hahmoa lentävällä sohvalla.

Olkkarin ohjelma

Olkkarin ohjelma vaihtuu kuukausittain ja uusi ohjelma julkaistaan kuun vaihteessa Mielekäs-toiminnan some-kanavilla, Olkkarissa sekä nettisivuilla.  

Kuukausiohjelmaan on merkitty tähdellä * ne ohjelmat, joihin voi osallistua, vaikka ei kuuluisi Facebookiin tai Mielekäs Olkkariin. Jos et vielä ole saanut sähköpostia sinua kiinnostavasta ohjelmasta, ole yhteydessä mielekas@aspa.fi, niin lähetämme sinulle ohjeet verkkotoimintaan osallistumiseen. 
 
Jos tarvitset digitukea Facebookin tai Zoom-ohjelman käytössä, ole yhteydessä Mielekäs-toiminnan digitukeen. Lisätietoja digituesta löydät täältä.

Kysyttävää? Ota rohkeasti yhteyttä!

Maija-Kaisa Pitkänen, maija-kaisa.pitkanen@aspa.fi , p. 040 593 7799
Kirsikka Järvinen, kirsikka.jarvinen@aspa.fi , p. 040 593 3799
Elina Ikävalko, elina.ikavalko@aspa.fi, p. 044 748 4479

Seuraa meitä myös somessa!

Mielekäs-toiminta Facebookissa

Mielekäs-toiminta Instagramissa

 

Voit lähettää meille myös sähköpostia mielekas@aspa.fi