Hae asuntoa | Aspa
-A A +A

Hae asuntoa

Hae asuntoa

Täytä asuntohakemus huolellisesti, tiedot auttavat meitä tarjoamaan tarpeitasi vastaavaa asuntoa. Välttämättömiä tietoja ovat vamma tai sairaus, joka oikeuttaa tukiasunnon saamiseen, asunnon tarpeen kiireellisyys ja asumisen tukipalvelujen antaja.

Hakemukseen ei tarvitse lisätä liitteitä. Tarvittavat liitteet pyydämme siinä vaiheessa, kun voimme tarjota sinulle asuntoa. Käsittelemme hakemuksia säännöllisesti. Otamme sinuun yhteyttä, jos voimme hankkia sinulle asunnon.

Hakemus on voimassa kuusi kuukautta. Mikäli emme ole voineet sinä aikana tarjota sinulle sopivaa asuntoa ja haluat jatkaa hakemuksesi voimassaoloaikaa ota yhteyttä kiinteistöosastolle tai lähetä sähköpostia osoitteeseen asunnot@aspa.fi.

Toivomme, että täytät asuntohakemuksen verkossa. Mikäli se kuitenkin on mahdotonta, voit tulostaa hakemuslomakkeen (pdf) tästä ja lähettää sen meille postitse.

Ennen asunnon hakemista sinulla pitää olla tieto siitä, mistä tukipalvelut asumiseesi saat. Sovi tukipalveluistasi sosiaalityöntekijän kanssa.