Aspa Palveluiden palvelutarjonta monipuolistuu Espoossa 

Kuvassa vaalea moderni kerrostalo.

Aspa Palvelut Oy laajentaa toimintaansa Espoossa. Karakalliossa sijaitsevan Aspa-koti Karaatin toiminta käynnistyy vuoden 2024 helmikuussa tarjoten yhteisöllistä asumista mielenterveyskuntoutujille.

Yhteisöllinen asuminen on tarkoitettu henkilöille, jotka tarvitsevat arjessaan säännöllistä tukea, ohjausta ja neuvontaa kaikkina viikonpäivinä.  Palvelut joustavat asiakkaan tarpeiden, toiveiden ja elämäntilanteen mukaan. Palveluissamme korostuu asiakkaan voimavarat, osallisuus ja toivon ylläpitäminen. 

”On hienoa päästä vastaamaan Espoon ja Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen tarpeeseen tukea mielenterveyskuntoutujien itsenäistä elämää yhteisöllisen asumisen keinoin. Tilat soveltuvat mainiosti ja tukevat tapaamme tuottaa palveluita.” – Anna Jung, palvelupäällikkö 

Uudet tilat asukkaille ja työntekijöille 

Aspa-koti Karaatin 29 asukasta pääsevät muuttamaan täysin uusiin ja toimivapohjaisiin asuntoihin helmikuussa 2024 alusta. Asuntojen lisäksi uuteen Aspa-kotiin kuuluu yhteistila, jossa sijaitsee työntekijöiden toimisto ja yleinen oleskelutila. Asunnot sijaitsevat kerrostalossa, joka valmistui marraskuussa 2023. Kerrostalo on SATOn omistama.

Karaatti sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä ja palvelut sekä ulkoilumaastot ovat lähellä. Lähimmälle bussipysäkille on 50 metriä, lähimpään ostoskeskukseen 200 metriä ja Selloon pääsee autolla kymmenessä minuutissa.  

Asuntojen lämmitysmuotona toimii maalämpö. Talo on suunniteltu olemaan hiilineutraali sen käyttöaikanaan. 

Lisätiedot sekä asuntotiedustelut

Anna Jung, palvelupäällikkö, p. 044 792 4651

anna.jung@aspa.fi

Tule töihin Aspa-koti Karaattiin

Kiinnostaako sinua työ mielenterveyskuntoutujien parissa ja haluat olla mukana käynnistämässä täysin uuden Aspa-kodin toimintaa? Lue lisää Aspa-koti Karaatin työpaikoista täältä.