Haemme kahta hanketyöntekijää

hymyilevä aspalainen.

Aspa-säätiön kehittämisen tiimiin etsitään kahta työntekijää nuorten ryhmämuotoisten valmennusten toteuttamiseen. Molemmat työsuhteet ovat määräaikaisia (2023-2025) ja kokoaikaisia.

Oletko kokenut nuorten kanssa työskentelijä, joka taitaa ryhmämuotoisia valmennusmenetelmiä sekä verkostoyhteistyötä? Meillä on paikka auki kahdelle oma-aloitteiselle, rohkealle ja reippaalle hanketyöntekijälle Vantaalla. Hanke on määräaikainen vuosille 2023–2025. Molempiin tehtäviin sisältyy ryhmämuotoisten valmennusten toteutus nuorille, jotka ovat heikommassa asemassa tai vaihtoehtoisesti niille nuorille, jotka ovat vaarassa joutua sinne.

Toiminta toteutetaan vahvasti yhteistyössä muiden nuorten kanssa toimivien järjestöjen kanssa. Yhteisenä tavoitteena toiminnalle on nuorten hyvinvoinnin vahvistaminen eri keinoin. Tarjolla olisi siis huikea kymmenen, nuorten kanssa toimivan, järjestön tiimi ja siihen liittyvä tuki sekä oppimis- ja verkostoitumismahdollisuudet.

Mitä tarjoamme sinulle?

Päätoimistomme sijaitsee viihtyisissä tiloissa Helsingin Malmilla. Tarjoamme joustavat etätyömahdollisuudet työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen helpottamiseksi. Saat myös työsi tueksi asiantuntevan ja innostuneen tiimimme, joka kehittää aktiivisesti toimintatapojaan. Mielenkiintoisen työn sekä mukavan työyhteisön lisäksi tarjoamme sinulle työhyvinvointia tukevan liikunta- ja kulttuuriedun sekä laajan työterveyshuollon palvelut. Työntekijöillämme on myös vapaa-ajan tapaturmavakuutus.

Mitä odotamme sinulta?

Toivomme sinulta joustavuutta, oma-aloitteisuutta, ymmärrystä järjestölähtöisestä toiminnasta ja nuorten elämästä sekä kokemusta ryhmämuotoisista valmennuksista ja verkostoyhteistyöstä. Toivomme sinulla olevan myös valmiuksia ja intoa viestiä omasta työstäsi ja asiantuntemuksestasi.

Kiinnostuitko? Hae pian!

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 23.1.2023. Haastattelut pyrimme järjestämään viikolla 5 ja työt alkavat mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä saat kehitysjohtajaltamme Karoliina Ahoselta:
karoliina.ahonen@aspa.fi / 040 455 2677 (16.1 klo 9–10 ja 19.1 klo 13–15)