Haemme viestintäasiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen

hymyilevä aspalainen.

Etsimme oma-aloitteista, idearikasta ja aikaansaavaa viestijää jatkamaan nykyisen viestintäasiantuntijan työtä hänen jäädessään vanhempainvapaalle.

Viestintäasiantuntijana koordinoit, suunnittelet ja toteutat Aspan viestintää monikanavaisesti osana pientä kolmen hengen viestintätiimiämme. Työtehtävät painottuvat erityisesti sosiaalisen median viestinnän suunnitteluun ja tuotantoon sekä verkkosivujen ylläpitoon. Pääset myös mukaan kehittämään Aspan työnantajakuvaa. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus päästä tekemään monipuolisia viestinnän tehtäviä ja jättämään oma kädenjälkesi Aspan tarinaan.

Aspan tehtävänä on mahdollistaa itsenäinen elämä eri tavoin vammaisille ihmisille, mielenterveyskuntoutujille ja muille tukea tarvitseville. Meillä pääset tekemään töitä koko Aspa-konsernin eri asiantuntijoiden kanssa ja tärkeiden yhteiskunnallisten asioiden parissa.

Sovit joukkoomme erityisen hyvin, jos

  • hallitset digitaalisen viestinnän, eri somekanavat sekä sisällöntuotannon
  • osaat ylläpitää WordPress-pohjaisia verkkosivujamme ja ymmärrät analytiikkaa
  • ymmärrät, miten tehdään saavutettavia materiaaleja ja sisältöjä
  • hallitset Microsoft Teamsin, joka on työyhteisöviestintämme pääkanava
  • olet kärsivällinen, mutta asiantuntijana osaat tarvittaessa näyttää myös kaapin paikan

Plussaa on, jos sinulta löytyy kokemusta

  • varainhankinnasta
  • työskentelystä hankemaailmassa
  • kuvankäsittelystä, taittotöistä ja videoeditoinnista
  • uutiskirjeiden ja tiedotteiden laatimisesta ja lähettämisestä

Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta alalta. Odotamme sinulta itsenäistä työskentelyotetta, hyvää yhteistyökykyä ja intoa tukea asiantuntijoitamme heidän omassa viestinnässään. Tärkeää on oikeanlainen asenne ja halu omaksua uusia taitoja ja sisältöjä.

Mitä tarjoamme sinulle?

Mielenkiintoisen ja mielekkään työn sekä mukavan työyhteisön lisäksi tarjoamme sinulle työhyvinvointia tukevan liikunta- ja kulttuuriedun sekä laajan työterveyshuollon palvelut. Työntekijöillämme on myös vapaa-ajan tapaturmavakuutus.

Päätoimistomme sijaitsee viihtyisissä tiloissa Helsingin Malmilla. Tarjoamme joustavat etätyömahdollisuudet, mutta tiimin kanssa on kiva tavata säännöllisesti toimistolla.

Kiinnostuitko? Hae pian!

Toivomme sinun voivan aloittaa viimeistään marraskuussa, mutta asia on sovittavissa. Töitä on alustavasti tarjolla ainakin marraskuuhun 2023 asti.

Lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera osoitteeseen noora.viitanen@aspa.fi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 18.9.2022. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja kutsumme haastatteluun ennen hakuajan päättymistä.

Tule tekemään kanssamme ihmisen hommaa!

Jäikö jokin asia askarruttamaan?

Lisätietoja tehtävästä saat tulevalta esihenkilöltäsi viestintä- ja markkinointijohtaja Noora Viitaselta, p. 040 6546 908. Nooran tavoitat parhaiten 6.9. kello 13–15, 8.9. kello 9–11 ja 12.9. kello 13–15.

Mikäli haluat tiedustella työn sisällöstä käytännössä, siitä millaista Aspassa on olla töissä tai vaikkapa kokemuksia esihenkilöstä, käänny viestintäasiantuntija Tia Vähäsarjan puoleen, p. 040 559 1720. Tia on tavoitettavissa 29.8.–2.9. ja 12.–16.9.