Kerro näkemyksesi asumispalveluiden asiakkaiden digilaitteiden ja -palveluiden käytöstä

Arjen koodit -hanke kokeilee ja kehittää yhdessä asumispalveluiden asiakkaiden kanssa sitä, miten erilaiset digisovellukset voivat tukea ja helpottaa itsenäistä asumista ja arjen sujumista.

Meidän jokaisen arki digitalisoituu. Asumispalveluissa työskentelevät kohtaavat asiakkaidensa digiosallisuuden ja -osattomuuden: käytettävissä olevat digilaitteet, taito käyttää niitä ja taito asioida verkkopalveluissa ovat olennainen osa arjen sujumista. Se henkilö, joka auttaa ja tukee arjessa muutenkin, on usein myös auttaja digilaitteissa ja palveluissa.

Haluamme kartoittaa verkkokyselyllä asumispalveluhenkilöstön kokemuksia ja näkemyksiä asiakkaidensa digilaitteiden ja -palvelujen käyttömahdollisuuksista sekä omista taidoistaan ja mahdollisuuksistaan tukea asiakkaita. Toivomme, että ehtisit vastata 26.2. mennessä.

Kyselyyn pääset tästä

Kyselyyn vastataan avoimen linkin kautta ja nimettömänä. Vastaamiseen kuluu aikaa 10-15 minuuttia. Yksittäisiä vastaajia ei voida millään tapaa tunnistaa vastauksista.

Jos haluat, voit osallistua kahden kannettavan Bluetooth-kaiuttimen arvontaan jättämällä kyselyyn sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi. 

Kyselyn tulokset julkistamme maaliskuussa 2021.