Mielekäs-toiminta

Mielekäs-toiminta järjestää mielekästä vapaa-ajantekemistä arkeen ja asumiseen tukea tarvitseville. Järjestämme ryhmämuotoista toimintaa osallistujien toiveiden mukaan.

Tule mukaan toimintaamme

Toimintaa järjestetään pääasiassa etäyhteydellä Facebookin Mielekäs Olkkari-ryhmässä ja Zoom-ohjelman välityksellä. Vuosittain järjestämme toimintaa myös muutamilla paikkakunnilla.
Kiinnitämme huomiota toiminnan esteettömyyteen ja saavutettavuuteen niin verkkotoiminnassa kuin paikallisessa toiminnassakin.

Mielekäs-toiminnassa ohjelmaa järjestävät ja ryhmiä ohjaavat vapaaehtoiset vertaisohjaajat eli Luotsit, Mielekäs-toiminnan työntekijät sekä yhteistyökumppanit. Toiminta tähtää mielenkiinnonkohteiden tunnistamiseen, yksinäisyyden kokemuksen vähentämiseen ja osallisuuden vahvistamiseen. Mielekäs-toimintaa rahoittaa STEA. 

Jos olet yli 16-vuotias arkeen ja asumiseen tukea tarvitseva henkilö ja haluat mukaan Mielekäs- toimintaan, täytä alla oleva intressikysely ja jätä meille yhteystietosi.
Intressi-kyselyssä pääset kertomaan, millaisesta toiminnasta juuri sinä olet kiinnostunut.
Kun löydämme riittävän monta samasta asiasta kiinnostunutta, pyrimme järjestämään aiheen ympärille harrastusryhmän tai harrastuskokeilun verkossa tai paikallisesti.

Intressikyselyyn voivat vastata myös sotealan ammattilaiset ja yhteistyökumppanit, jotka voivat mahdollistaa toimintaan osallistumisen kohderyhmään kuuluville.

Vastaa intressikyselyyn tästä linkistä:
https://link.webropol.com/s/mielekasintressikysely

Yhdessä harrastaminen vähentää yksinäisyyttä. Tule rohkeasti mukaan!

Ajankohtaista verkkotoiminnassa


Lue lisätietoja verkkotoimintaan osallistumisesta Mukaan verkkotoimintaan -sivulta.

Ajankohtaista paikallisessa toiminnassa

Asutko Lahden tai Tampereen seudulla? Tule mukaan Mielekäs-toiminnan liikuntaryhmään Tampereelle tai kokkailuryhmään Lahteen. Kokkailuryhmää järjestämme yhteistyössä Lahden Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry:n kanssa.
Lisätietoja paikallisista ryhmistä ja niihin osallistumisesta saat Mielekäs-toiminnan työntekijöiltä:

Ota yhteyttä

Maija-Kaisa Pitkänen, kehittämissuunnittelija, 040 593 7799
Kirsikka Järvinen, osallisuuskoordinaattori, p. 040 593 3799

Seuraa meitä myös somessa!

Mielekäs-toiminta Facebookissa

Mielekäs-toiminta Instagramissa

 

Ota yhteyttä sähköpostitse mielekas@aspa.fi