Piirretty kuva, jossa kaksi henkilöä istuvat tietokoneen ääressä.

Mielekäs-toiminta

Mielekäs-toiminta järjestää mielekästä vapaa-ajantekemistä arkeen ja asumiseen tukea tarvitseville. Järjestämme ryhmämuotoista toimintaa osallistujien toiveiden mukaan.

Tule mukaan toimintaamme

Toimintaa järjestetään pääasiassa etäyhteydellä Facebookin Mielekäs Olkkari-ryhmässä ja Zoom-ohjelman välityksellä. Vuosittain järjestämme toimintaa myös muutamilla paikkakunnilla.
Kiinnitämme huomiota toiminnan esteettömyyteen ja saavutettavuuteen niin verkkotoiminnassa kuin paikallisessa toiminnassakin.

Mielekäs-toiminnassa ohjelmaa järjestävät ja ryhmiä ohjaavat vapaaehtoiset vertaisohjaajat eli Luotsit, Mielekäs-toiminnan työntekijät sekä yhteistyökumppanit. Toiminta tähtää mielenkiinnonkohteiden tunnistamiseen, yksinäisyyden kokemuksen vähentämiseen ja osallisuuden vahvistamiseen. Mielekäs-toimintaa rahoittaa STEA. 

Jos olet yli 16-vuotias arkeen ja asumiseen tukea tarvitseva henkilö ja haluat mukaan Mielekäs- toimintaan, täytä alla oleva yhteystietolomake. Kaikki yhteystietonsa jättäneet saavat sähköpostissa tietoa verkossa järjestettävästä Mielekäs-toiminnasta sekä mahdollisesti omalla asuinpaikkakunnallaan järjestettävästä Mielekäs-toiminnasta. Lähetämme postia noin kerran kuukaudessa. Yhteystietonsa voivat jättää myös sotealan ammattilaiset ja yhteistyökumppanit, jotka voivat mahdollistaa toimintaan osallistumisen kohderyhmään kuuluville.

Jätä yhteystietosi tämän lomakkeen kautta:
https://link.webropol.com/s/mielekastoiminta

Yhdessä harrastaminen vähentää yksinäisyyttä. Tule rohkeasti mukaan!

Ajankohtaista verkkotoiminnassa


Lue lisätietoja verkkotoimintaan osallistumisesta Mukaan verkkotoimintaan -sivulta.

Ajankohtaista paikallisessa toiminnassa

Asutko Lahden tai Tampereen seudulla? Tule mukaan Mielekäs-toiminnan liikuntaryhmään Tampereelle tai kokkailuryhmään Lahteen. Kokkailuryhmää järjestämme yhteistyössä Lahden Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry:n kanssa.
Lisätietoja paikallisista ryhmistä ja niihin osallistumisesta saat Mielekäs-toiminnan työntekijöiltä:

Ota yhteyttä

Maija-Kaisa Pitkänen, kehittämissuunnittelija, 040 593 7799
Kirsikka Järvinen, osallisuuskoordinaattori, p. 040 593 3799

Seuraa meitä myös somessa!

Mielekäs-toiminta Facebookissa

Mielekäs-toiminta Instagramissa

 

Ota yhteyttä sähköpostitse mielekas@aspa.fi