Ympärivuorokautinen palveluasuminen, Seinäjoki

Aspa-koti Misteli

Aspa-koti Misteli sijaitsee kerrostalossa Seinäjoella.

Yhteystiedot

Aspa-kodin johtaja
Päivi Fairchild
paivi.fairchild@aspa.fi
045 657 9302

Aspa-koti Misteli
Keponkatu 1 A, Y1
60100 Seinäjoki
misteli@aspa.fi
040 766 7443

Aspa-koti Misteli Seinäjoella tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista ikääntyneille kehitysvammaisille ihmisille.

Seinäjoella sijaitseva Aspa-koti Misteli tarjoaa yksilöllistä ympärivuorokautista palveluasumista ikääntyneille sekä vahvempaa tukea tarvitseville kehitysvammaisille asiakkaille. Lisäksi tuotamme kotipalvelua taloyhtiössä asuville muille ikäihmisille.

Asiakkaat asuvat omissa kodeissaan työntekijöiden ja asiakkaiden yhteistilan välittömässä läheisyydessä. Asiakkaiden kotona tapahtuvassa palvelussa lähtökohtana on asiakkaan arvojen, aikataulujen ja kodin kunnioittaminen.

Mistelin työntekijät ovat asumispalvelutyön ammattilaisia, joilta sujuu myös haastavammat hoitotyön tehtävät. Henkilökunta on paikalla päivittäin ympäri vuorokauden.

Yhteisöllinen tunnelma

Mistelissä on kahdeksan noin 17-20 neliön kokoista yksiötä, joissa jokaisessa on oma kylpyhuone ja wc. Osassa huoneista on myös oma parveke.

Yksi yksiö on varattu itsenäisen asumisen harjoitteluun. Tässä asunnossa on myös oma keittiö ja sauna.

Viihtyisä yhteistila on Mistelin sydän ja tunnelmaa on heti aamusta, kun asukkaat tulevat aamupalalle omaan tahtiinsa. Sauna lämpenee toiveiden mukaan ja asukkaat istuvat usein terassilla ihastelemassa kukkia ja luontoa ja juomassa päiväkahveja. Grillikin kuumenee kesäisin.

Yläkerrassa on lasitettu terassi, jossa järjestetään yhteistä toimintaa ja tavataan ystäviä. Alakerran kuntosali on kaikkien asukkaiden käytössä maksutta.

Ota yhteyttä

Päivi Fairchild, Aspa-kodin johtaja, p. 045 657 9302

Sahalankatu 4 a1, 60100 Seinäjoki

Marjo Kontro, vastaava ohjaaja, p. 0400 603 061
Siirry sosiaalisen median syötteen ohi

Seuraa Aspa-koti Mistelin arkea somessa