Tehostettu palveluasuminen ja tuettu asuminen, Vantaa

Aspa-koti Muratti

Aspa-koti Muratti sijaitsee kerrostalossa Vantaalla.

Yhteystiedot

Aspa-kodin johtaja
Marko Hagelberg
marko.hagelberg@aspa.fi
040 709 2650

Aspa-koti Muratti
Punamultapolku 1 B 35
01600 Vantaa

Tehostettu palveluasuminen
040 517 6525

Tuettu asuminen
044 730 5544

Aspa-koti Muratti Vantaalla tarjoaa tehostettua palveluasumista ja tuettua asumista eri tavoin vammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille.

Vantaalla sijaitseva Aspa-koti Muratti tarjoaa tehostettua palveluasumista aikuisille, jotka tarvitsevat päivittäin tukea ja apua asumiseensa sekä tuettua asumista mielenterveyskuntoutujille ja eri tavoin vammaisille ihmisille. Voit saada palveluitamme myös palvelusetelillä.

Oma koti Muratissa

Aspa-koti Muratti toimii Lumon vuokrakerrostalossa Myyrmäen ostoskeskuksen vieressä. Asiakkaamme ovat itsenäisiä vuokralaisia ja saavat meiltä tarvittavat asumispalvelut koteihinsa.

Asunnot ovat kooltaan 45-48 neliöisiä kaksioita ja niissä on oma keittiö, kylpyhuone, sauna ja parveke. Asukkailla on käytössään hälytyskutsujärjestelmä.

Muratissa on viihtyisä yhteistila, jossa järjestetään erilaisia asukastapahtumia, juhlia ja ruokailuja.

Apua on tarjolla tarpeen mukaan

Henkilökunta on paikalla päivittäin, ympäri vuorokauden. Muratissa työskentelee yhdeksän ohjaaja sekä Aspa-kodin johtaja. Työntekijät ovat koulutukseltaan lähihoitajia ja sosionomeja. Heillä on erityisosaamista mm. neuropsykiatriasta.

Miten asiakkaaksi?

Tehostetun palveluasumisen asiakkaaksi hakeudutaan vammaispalvelun sosiaalityöntekijän kautta. Voit hakeutua asiakkaaksi itse tai sosiaalityöntekijän ohjaamana. Haastattelemme uudet asiakkaamme ja samalla kuulet Aspa-koti Muratin toiminnasta ja näet tulevan asuntosi.

Tuettua asumista Länsi-Vantaalla

Tarjoamme myös tuettua asumista Länsi-Vantaalla asuville mielenterveyskuntoutujille ja eri tavoin vammaisille ihmisille heidän omiin koteihinsa ja kodin ulkopuolelle. Tuemme ja ohjaamme asiakkaitamme hänen arjessaan. Tavoitteena on, että asiakkaamme pystyvät elämään mahdollisimman itsenäistä elämää.

Tuetun asumisen palvelu on tarjolla pääasiassa arkisin klo 8-18, siitä sovitaan yksilöllisesti, tarpeiden mukaan.

Siirry sosiaalisen median syötteen ohi

Seuraa Aspa-koti Muratin arkea somessa