Ympärivuorokautinen palveluasuminen, Helsinki

Aspa-koti Suvikumpu

Yhteystiedot

Aspa-kodin johtaja
Noora Kekkonen
p. 044 019 0423
noora.kekkonen@aspa.fi

Aspa-koti Suvikumpu
Ilkantie 4a B, 2 krs
00400 HELSINKI
044 731 3111

Aspa-koti Suvikumpu tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista kehitysvammaisille ihmisille Helsingissä.

Aspa-koti Suvikumpu Helsingin Pohjois-Haagassa tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista nuorille aikuisille, joilla on yksilöllisiä avuntarpeita. Asiakkainamme on mm. kehitysvammaisia ihmisiä, mielenterveyskuntoutujia ja henkilöitä, joilla on autismin kirjon häiriöitä.

Räätälöimme palvelumme asiakkaidemme henkilökohtaisten tarpeiden mukaan. Asiakkaamme ovat itse mukana kaikessa heitä koskevassa päätöksenteossa ja arvioimme palveluntarvetta säännöllisesti yhdessä.

Päivittäistä toimintaamme ohjaa vahvasti Aspassa käytössä oleva henkilökeskeinen työtapa.

Oma koti Suvikummussa

Aspa-koti Suvikumpu sijaitsee Helsingin Haagassa, Alppiruusupuiston kupeessa, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Lähellä sijaitsevat Keskuspuisto ja urheilupuisto tarjoavat asiakkaillemme hyvät liikuntamahdollisuudet.

Suvikummussa on 10 noin 33 neliön kokoista asuntoa, joissa on oma tupakeittiö, makuuhuone ja kylpyhuone. Asunnot sijaitsevat muutama vuosi sitten valmistuneen kerrostalon toisessa kerroksessa. Samassa kerroksessa on myös asiakkaiden käytössä olevat yhteistilat ja henkilökunnan toimistot. Taloyhtiössä on sauna, pesutupa ja kuntosali, jotka ovat asukkaidemme käytössä.

Kunnioitamme sinun tahtoasi omassa kodissasi. Sinä päätät itse omasta elämästäsi!

Suvikummussa on ammattitaitoinen henkilöstö

Suvikummun henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden. Suvikummussa työskentelee seitsemän ohjaajaa, jotka ovat koulutukseltaan lähihoitajia tai kehitysvammaisten ohjaajia. Persoonalliset asukkaat, avoin ilmapiiri ja toimiva tiimi ovat Suvikummun rikkaus.

Ohjaajillamme on erityisosaamista mielenterveys- ja päihdetyöstä, autismikirjosta, kehitysvammaisuudesta, HYP-mallista eli huomioivan yhdessäolon mallista sekä haastavasta käyttäytymisestä ja sen ennalta ehkäisyssä käytettävästä Avekki-toimintatapamallista.

Miten asiakkaaksi Suvikumpuun?

Ota yhteyttä sosiaalityöntekijääsi, aikuissosiaalityöhön, vammaispalveluihin tai Aspa-kodin johtajaan, niin autamme sinua eteenpäin. 

Ota yhteyttä

Noora Kekkonen, Aspa-kodin johtaja, p. 044 019 0423

noora.kekkonen@aspa.fi

Henriikka Forsman, vastaava ohjaaja, p. 040 848 0471
Siirry sosiaalisen median syötteen ohi

Seuraa Aspa-koti Suvikummun arkea somessa