Yhteisöllinen asuminen ja tuettu asuminen Pori

Aspa-koti Karjaranta

Aspa-koti Karjaranta sisäänkäynti.

Yhteystiedot

Aspa-kodin johtaja
Jouni Salonen
jouni.salonen@aspa.fi
044 748 5393

Aspa-koti Karjaranta
Koekatu 13
28100 Pori

karjaranta@aspa.fi
040 575 6266

Aspa-koti Karjaranta tarjoaa kodinomaista yhteisöllistä asumista sekä tuetun asumisen palvelua mielenterveys- ja päihdekuntoutujille Porissa.

Asiakkaillamme voi olla mielenterveys- ja päihdeongelmia tai neuropsykiatrisia häiriöitä. Tuemme sekä ohjaamme asukkaitamme, jotta he pärjäisivät arjessa sekä vuokra-asunnoissaan mahdollisimman itsenäisesti.

Asukkaat asuvat rivitalossa omissa kodeissaan. Jokaisella on oma pieni terassi sekä varasto. Samassa pihapiirissä olevasta viereisestä rakennuksesta löytyy ruoka- ja monitoimitila, sauna sekä pyykkitupa. Aspa-koti Karjaranta sijaitsee aivan Kokemäenjoen varrella luonnon läheisyydessä. Porin ydinkeskusta ja kaupat ovat kuitenkin kävelymatkan päässä.

Autamme asukkaitamme lääkehoidossa, ruokahuollossa, kodista huolehtimisessa, asioinnissa, talousasioissa, vuorikausirytmin ylläpidossa ja työ- tai opiskelupaikan etsimisessä. Tuen tarve mietitään aina yksilöllisesti asiakkaan kanssa yhdessä. Asukas on aina mukana itseään koskevissa päätöksissä.

Toimintaamme ohjaa Aspassa käytössä oleva henkilökeskeinen toimintatapa, joka vahvistaa asiakkaan osallisuutta ja mahdollisuutta vaikuttaa omiin asioihinsa. Osallisuus on tärkeä osa toimintaamme. Pidämme säännölliset asiakaspalaverit, toteutamme säännöllisesti asiakastyytyväisyyskyselyn sekä vertaisarvioinnit.

Henkilökunta on paikalla arkisin klo 7–21 ja viikonloppuisin klo 7–17.

Meillä toimii moniammatillinen tiimi, joka koostuu sosionomeista, sairaanhoitajista ja lähihoitajista. Heillä on erityisosaamista neuropsykiatriasta ja päihdeosaamista. Lisäksi meillä on tarjolla asukkaille suunnattuja hankkeita, joista he saavat työkaluja erilaisiin toimintoihin.

Siirry sosiaalisen median syötteen ohi

seuraa Aspa-koti Karjarannan arkea somessa