Aspa-konserni päivitti strategiansa vuosille 2024–2026

Perustehtäväämme ja visioomme pohjautuen meidän päätavoitteemme on, että asiakkaamme saavat heidän tarpeitaan vastaavan kodin, yksilölliset palvelut ja tuen.

Yhteinen visiomme – kohtaamme sinut – antaa meille selkeän suunnan ja se ohjaa päivittäistä tekemistämme yhteiskunnan ja asiakastarpeiden muuttuessa.

”Päätimme yksinkertaistaa ja selkeyttää valintojamme. Meillä on kirkas ja kunnianhimoinen visio, yksi päätavoite sekä vahvat kantavat rakenteet vuosille 2024–2026. Tällä strategialla me olemme luoneet kartan kohti vahvaa ja kasvavaa Aspaa”, kertoo Aspa-säätiön toimitusjohtaja Tuomas Koskela.

Tukena peruskallio ja kantavat rakenteet

Arvot ovat edelleen Aspan peruskallio, johon nojata ja jonka päällä seisoa päivittäin. Vahva arvopohja ja henkilökeskeinen toimintatapa luovat hyvät edellytykset menestyä. Aspalla teemme mitä lupaamme, kunnioitamme toisiamme ja toimimme vastuullisesti. Vastuullisuuteen on kiinnitetty nyt erityistä huomiota ja julkaisemme myöhemmin tänä vuonna Aspan vastuullisuusohjelman.

”Tuleva vuosi 2024 ja tuleva strategiakausi on mielenkiintoinen, innostava, haastavakin, mutta ennen kaikkea aspalaisuutta vahvistava! Minulla on vahva luottamus yhdessä tekemiseen ja aspalaiseen tapaamme toimia. Se ei voi tuottaa muuta kuin entistä parempaa tulevaisuutta ja merkityksellisiä kohtaamisia”, sanoo Aspa Palvelut Oy:n toimitusjohtaja Seija Milonoff.

Arvojen lisäksi toimintamme nojaa kolmeen kantavaan rakenteeseen, jotka luovat edellytykset visiomme sekä tavoitteidemme saavuttamiselle. Strategiakauden aikana keskitymme siihen, että Aspa on arvostettu ja reilu työpaikka, vahva ja kasvava sekä asiantunteva ja tunnettu kumppani.

Strategiamme vuosille 2024-26 pohjautuu edelliseen strategiakauteen ja on syntynyt yhteistyössä työntekijöiden, hallituksen ja asiakkaiden kanssa.

Hyvää strategiakautta meille kaikille!