Aspa Palvelut Oy laajentaa toimintaansa Porissa

Taulussa lukee hamahelmillä tervetuloa.

Aspa Palvelut Oy laajentaa toimintaansa Porin seudulla avaamalla uuden Aspa-kodin Karjarannan alueelle sekä lisäämällä palvelutarjontaansa.

Aspa-koti valmistuu keväällä 2023 ja tarjoaa kodin 21 mielenterveys- ja päihdekuntoutujalle. Lisäksi palvelutarjontaan kuuluu liikkuvia palveluja sekä perhetyön avopalveluja. Uutena palveluna tarjotaan tukea perheille arjessa selviytymiseen, vanhemmuuteen ja kasvatustyöhön. Sen tavoitteena on edistää perheen hyvinvointia ja tukea itsenäiseen selviytymiseen.

”On hienoa, että pääsemme laajentamaan palvelutoimintaamme ja hyvää yhteistyötä Porin kaupungin kanssa. Uuden Aspa-kodin myötä pystymme myös paremmin palvelemaan tulevan hyvinvointialueen tarpeita”, sanoo Aspa Palvelut Oy:n liiketoimintapäällikkö Tuula Helle-Kuusjoki.

Perustettava Aspa-koti sijaitsee keskustassa hyvien kulkuyhteyksien lähellä. Sen tilat tarjoavat hyvät mahdollisuudet yhteisöllisyyteen. Yhteisiä tiloja ja aktiviteetteja on tarjolla niin sisällä kuin piha-alueella. Yhteiskäytössä olevat tilat sijaitsevat päärakennuksessa ja asiakkaiden omat asunnot sijoittuvat pihapiirin pienrivitaloihin.

”Porissa ei ole keskustan läheisyydessä mielenterveyskuntoutujien palveluasumista, joten tämä yksikkö tukee ja vahvistaa nykyisten asumisyksiköiden tarjoamia palveluita hyvin. Uusi yksikkö sijaitsee hyvin keskeisellä paikalla, luonnon ja palveluiden läheisyydessä. Sen avauduttua yhä useamman asiakkaan on helpompi kulkea talon ulkopuolelle erilaisiin ryhmiin sekä päivätoimintointoihin”, kertoo Aspa-kodin johtaja Jouni Salonen.

Kiinteistökokonaisuuden rakennuttamisesta vastaa Rakennusurakointi Tikakoski Oy.

Lisätietoja: 
Aspa Palvelut Oy, liiketoimintapäällikkö Tuula Helle-Kuusjoki, tuula.helle-kuusjoki@aspa.fi,
p. 044 782 7003 
Aspa Palvelut Oy, Aspa-kodin johtaja Jouni Salonen, jouni.salonen@aspa.fi, p. 044 748 5393