Digituki-tapahtumat marraskuussa

Kuusi henkilöä istuu yhdessä sohvilla ja nauravat.

Marraskuussa nostetaan esiin digituen merkitystä. Aspa-säätiön Digiloikkarit-toiminta osallistuu Sote-digituen Kärki2023 -seminaariin Tampereella pitämällä puheenvuoron sekä osallistumalla paneelikeskusteluun. Marraskuun muissa tapahtumissa esitellään Digikaveri-toimintaa sekä matalan kynnyksen digitukea.

Digi kuuluu kaikille! Mahdollistetaan se yhdessä, sillä on miltei mahdotonta ylittää digikuiluja ja oppia uusia digitaitoja yksin. -Kirsikka Järvinen

Digiloikkarit-toiminnassa vahvistetaan arkeensa tukea tarvitsevien ihmisten digitaitoja ja rohkeutta toimia digitalisoituneessa yhteiskunnassa. Toiminta on tarkoitettu mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä vammaisille henkilöille.

Digikaverit kertovat itse toiminnastaan uudella videolla.

Marraskuun tapahtumat

Kärki2023-seminaari

Pirkanmaan hyvinvointialue sekä Digi- ja väestötietovirasto järjestävät yhteistyössä Kärki2023-seminaarin Tampereella 9. marraskuuta. Tapahtuman kärkinä ovat käyttäjälähtöiset digitaaliset palvelut, asukkaan sote-digituki ja sote-ammattilaisen digituki. https://www.pirha.fi/karki2023

Aspa-säätiön kehitysjohtaja Karoliina Ahonen sekä osallisuuskoordinaattori Kirsikka Järvinen pitävät seminaarissa puheenvuoron asukkaan digituen merkityksestä asumispalveluissa. Lisäksi Kirsikka Järvinen osallistuu Ammattilaisen digituki -teemaan liittyvään paneelikeskusteluun. Samassa yhteydessä julkaistaan arjen tuen työntekijöille suunnattu Digimahdollistajan opas -verkkomateriaali.

  • Kärki2023-seminaari 09.11.2023
  • Etätapahtumaan ilmoittautuminen viimeistään 6.11. täältä.

Digirohkeat kaverit -tapahtuma Joensuussa

Joensuulaiset digikaverit kokoontuvat Kohtaamispaikka MieTellä 9. marraskuuta klo 12–14 esitelläkseen toimintaansa ja tarjotakseen apua digitaitojen parantamiseen. Tapahtuma on avoin kaikille kiinnostuneille ja osa Karelia AMK:n Rohkeasti digiä -teemaviikkoa. Tervetuloa kaikki kiinnostuneet!  

Digi- ja väestöviraston Matalan kynnyksen digituen -aamukahvit

Digitukitiimi järjestää Matalan kynnyksen digituen aamukahvit 21. marraskuuta klo 8.30–10. Tapahtumassa digikoordinaattori Saara Kanula kertoo, mitä matalan kynnyksen digituki tarkoittaa Digiloikkarit-toiminnassa. Tapahtuma on verkkotapahtuma, ja siihen on vapaa pääsy.

  • Matalan kynnyksen digituen -aamukahvit 21.11.2023
  • Paikka: Teams
  • Ilmoittautuminen etäkahveille täältä.

Digikaverit Instagramissa

Koko marraskuun ajan voit seurata digikavereiden esittelyjä ja toimintaa Digiloikkarit-toiminnan Instagram-kanavalla. Ota meidät seurantaan @digiloikkarit_toiminta.

Digiloikkarit-toiminta toivottaa kaikki kiinnostuneet tervetulleiksi marraskuun tapahtumiin ja kannustaa rohkeasti käyttämään digilaitteita ja –palveluita!

Kysy rohkeasti lisää!

Lea Haikala, kehittämissuunnittelija, p. 045 657 9738, lea.haikala@aspa.fi

Saara Kanula, digikoordinaattori, p. 040 709 9697, saara.kanula@aspa.fi

Kirsikka Järvinen, osallisuuskoordinaattori, p. 040 593 3799, kirsikka.jarvinen@aspa.fi

Aspa.fi/digiloikkarit