Olemme mukana NUORI2024-tapahtumassa

Nuori 2024 -logo.

Tule tapaamaan meitä ständeille C22 ja C23! Pääset tutustumaan Aspa-säätiön kehittämistoimintaan ja vuokra-asuntoihin sekä Aspa Palveluihin.

Aspan näyttelypisteet NUORI2024-tapahtumassa tarjoavat sinulle palveluja, uusia työmenetelmiä sekä erilaisia valmennuksia tukemaan nuorten itsenäistyvää elämää ja mielen hyvinvointia. 

Ajankohta: 24.–25.4.2024
Paikka: Tampere-talo, Yliopistonkatu 55 Tampere 
Näyttelypisteet:
C22 Aspa Palvelut ja Aspa-säätiön vuokra-asunnot
C23 Aspa-säätiön kehittämishankkeet ja toiminnot

Mukana Aspasta ovat: 

Hymis-hanke

Tutustu vammaisten ja autismikirjon nuorten kanssa kehitettyyn saavutettavaan valmennuskonseptiin, joka tukee kaikkien nuorten mielen hyvinvointia ja identiteettiä. Materiaalit ovat ammattilaisten käytettävissä ja työkalujen käyttöön tarjotaan myös koulutusta.

Asumisen ajokortti -toiminta

Tutustu maksuttomaan asumistaitovalmennukseen yksilöille ja ryhmille. Valmennus on tarkoitettu erityisesti lastensuojelusta omaan kotiin siirtyville nuorille ja pitkäaikaisasunnottomille.

Omat avaimet 4You -toiminta

Pohditko, kuinka voisit edistää asiakkaasi mielen hyvinvointia? Kaipaatko uutta työmenetelmää? Tutustu Aspa-säätiön ja Mielenterveyden keskusliiton yhteisen Omat avaimet 4You -toiminnan valmennuksiin ja muihin työmenetelmiin. 

Hyvän arjen rakentajat -ohjelmasta Aspa-säätiön hanketyöntekijät 

Tutustu Hyvän arjen rakentajat -ohjelman työpaketteihin:
Arjen tuki -työpaketissa tarjotaan nuorilähtöistä tukea heille, jotka tarvitsevat rinnalla kulkevaa ja monipuolista tukea elämän eri haasteisiin. Työpaketin kohderyhmä on 16–29-vuotiaat, työn ja koulutuksen ulkopuolella olevat nuoret.
Mielen hyvinvointi -työpaketissa tarjotaan ryhmämuotoista tukea 13–29-vuotiaille nuorille. Tavoitteina on oikea-aikainen tuki, yksinäisyyden väheneminen sekä mielen hyvinvoinnin lisääntyminen. 

Aspa-säätiön vuokra-asunnot

Vuokraamme asuntoja mielenterveyden ongelmia kohdanneille ja eri tavoin vammaisille ihmisille, jotka tarvitsevat tukea arjessa tai itsenäisessä asumisessa. 

Aspa Palvelut

Tuotamme yksilöllisiä asumispalveluja. Tampereen Aspa-kodit Metsätupa, Pihakoivu ja Westerinpiha tarjoavat päiväaikaista toimintaa, yhteisöllistä asumista sekä tuettua asumista.

Tavataan pisteillämme!

Näyttelypisteellä C22 Aspa Palvelut ja Aspa-säätiön vuokra-asunnot

Keskiviikkona 24.4. ja torstaina 25.4.

Näyttelypisteellä C23 Aspa-säätiön hankkeet ja kehittämistoiminnot

Keskiviikko 24.4.

  • klo 10–12 Omat avaimet 4You -toiminta
  • klo 12–14 Asumisen ajokortti -toiminta, Hymis-hanke
  • klo 14–16 Hyvän arjen rakentajat -ohjelma, Asumisen ajokortti -toiminta, Omat avaimet 4You -toiminta
  • klo 16–17.30 Hymis-hanke

Torstai 25.4.

  • klo 9–11 Asumisen ajokortti -toiminta, Omat avaimet 4You -toiminta
  • klo 11–13 Hyvän arjen rakentajat -ohjelma, Omat avaimet 4You -toiminta
  • klo 13–15 Hymis-hanke

NUORI2024

NUORI2024 – Valtakunnalliset nuorisotyön päivät on koko nuorisoalan yhteinen tapahtuma. Kaksipäiväisen tapahtuman keskeiset elementit ovat seminaariohjelma ja kattava näyttelyalue. Tapahtuma pureutuu nuoruuden ja nuorisotyön keskeisiin ja ajankohtaisiin ilmiöihin sekä trendeihin. Luvassa on luentoja, työpajoja, paneeleita, elämyksiä ja uusia tuttavuuksia. Tapahtuman järjestää vuosittain Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssi ry. Paikallisena yhteistyökumppanina toimii Tampereen kaupungin Nuorisopalvelut.

Lisätietoja tapahtumasta