Viestintä- ja markkinointijohtaja Noora Viitanen.

Aspan vastuullisuusmatka on alkanut!

Aspa-konsernin ensimmäinen vastuullisuusohjelma on nyt julkaistu. Se edustaa sitoutumistamme vastuulliseen toimintaan arvojemme ja visiomme ohjaamina.

Aspan toiminta on aina ollut vastuullista, mutta nyt meillä on selkeä yhteinen näkemys nykytilasta sekä toimenpiteistä kehittää vastuullisuuttamme jatkossa. Yhdessä työntekijöidemme kanssa olemme luoneet tiekartan kestävämpään huomiseen. 

Isoja ja pieniä tekoja

Vastuullisuus ei ole meille vain sivujuonne, vaan se on punottu osaksi kaikkea tekemistämme. Tulevan kolmen vuoden aikana lähdemme toteuttamaan sovittuja toimenpiteitä arjessamme. Mukaan mahtuu niin isoja kuin pieniä tekoja, mutta kaikki niistä ovat yhtä tärkeitä.  Tulemme ottamaan isoimmat edistysaskeleemme ympäristöasioissa.

Odotan innolla uuden Aspa-kotimme valmistumista Vantaan Vallinojalle. Tämä kohde tulee monessa mielessä olemaan lippulaivamme. Se täyttää monta tavoitteisiimme määriteltyä vastuullisuustavoitetta. Hirsirakenteinen rakennus on energiatehokas, sen pihasuunnittelussa on huomioitu ympäristön monimuotoisuus ja pihalla kunttaa, sisältä se on aistiystävällinen ja katolta löytyvät aurinkopaneelit. Lisäksi ilolla seuraan, kuinka asunnot-tiimimme on jo pistänyt hihat heilumaan etsiessään energiaystävällisempiä vaihtoehtoja.

Meidän kaikkien yhteinen tavoite

Kestävä kehitys ja vastuullisuus ovat muuttuneet olennaisiksi tekijöiksi nykypäivän liike-elämää. Kukaan ei pärjää ilman vastuullisia tekoja. Toivon, että voisimme toimia toistemme kirittäjinä, koska meillä kaikilla on kerrankin yhteinen tavoite – parempi ja kestävämpi huominen.

Tervetuloa mukaan matkallemme kohti yhteistä tulevaisuutta!

Kirjoittaja
Noora Viitanen
viestintä- ja markkinointijohtaja