Aspa SuomiAreenalla 11.–13.7.2022

Aspa mukana SuomiAreenalla.

Hallitus on sitoutunut poistamaan asunnottomuuden Suomesta vuoteen 2027 mennessä sekä vammaisten ihmisten laitoshoidon lakkauttamiseen. Oman kodin saaminen ja erilaiset asumisen ratkaisut ovat tärkeä edellytys tämän tavoitteen saavuttamiselle. Asumisen onnistumiseksi ihminen tarvitsee asumisen taitoja ja usein myös yksilöllistä tukea.

Maanantaina 11.7. klo 15–15.45 järjestämme paneelikeskustelun kauppakeskus Puuvillassa. Keskustelussa etsimme reseptejä asumisen ja itsenäisen elämän onnistumiseen. Koemme, että ihminen on itse pääkokki, jolle tarjotaan onnistuneen reseptin raaka-aineet eli oma koti, asumisen taidot ja yksilöllinen tuki.  

Paneelissa asumisen onnistumisen resepteistä on keskustelemassa monipuolinen joukko asiantuntijoita: Aspa-säätiön Asumisen ajokortti -hankkeen Teija Hietikko, Porin kaupungin psykososiaalisista palveluista vastaava Matti Järvinen, Y-säätiön Asunto Ensin Verkostokehittäjät -toiminnan koordinaattori Mia Saarela, kunta- ja yksityisellä sektorilla toiminut sosiaali- ja terveyspalvelujen juridiikkaan ja julkisiin hankintoihin erikoistunut lakimies Susanna Lehti sekä kokemusasiantuntija. Paneelin juontajana toimii Aspa-säätiön kehitysjohtaja Karoliina Ahonen.

Paneelikeskustelun tallenne on katsottavissa MTV Katsomossa.

Voitte tulla keskustelemaan aiheesta ja palveluistamme lisää Rantalavan messuständille 11.-13.7. Paikalla ovat Aspan asiantuntijat sekä Aspa-koti Valtti.

Tervetuloa SuomiAreenalle!

Lisätietoja:
Aspa-säätiö sr, markkinointi- ja viestintäjohtaja Noora Viitanen, noora.viitanen@aspa.fi, p. 040 6546 908