Meillä kesätyökin on ihmisen hommaa

Kaksi hymyilevää Aspalaista. Vastuullinen kesäduuni -logo.

Haluamme tarjota kesätyöntekijöille mahdollisuuden kehittyä mielenterveys- ja päihdetyön asiantuntijaksi tai oppia työskentelemään eri tavoin vammaisten ihmisten kanssa. Aikaisempina vuosina monet heistä ovat halunneet jäädä meille töihin sekä saaneet vakituisen työpaikan valmistumisen jälkeen.

Meillä on töitä alalle valmistuvalle tai jo kokeneelle tekijälle. Kesätyöntekijät työskentelevät ohjaajina asumispalveluyksiköissämme eli Aspa-kodeissa ympäri Suomea.

Ohjaajat toimivat moniammatillisessa työyhteisössä, jossa opimme toinen toisiltamme. Kesätyöntekijät ovat tärkeä osa työyhteisöä. Työ on palkitsevaa ja itsenäistä, työyhteisö on kuitenkin aina tukena. Asumispalvelutyö ei ole vain tiettyä tehtävää sisältävää tekemistä vaan päivien sisällöt vaihtelevat. Koko tiimi tukee monipuolisesti asiakkaan itsenäistä elämää.

Meille voi hakea kesätöihin, kun opinnoista on suoritettuna 2/3. Asumispalvelutyössä pärjää erinomaisesti reippaalla ja joustavalla asenteella. Edellytämme, että jokainen työntekijämme sitoutuu noudattamaan henkilökeskeistä toimintatapaamme

Kesätyön lisäksi meillä voi myös työskennellä kesäoppisopimuksella. Sen avulla saa arvokasta työkokemusta ja samalla voi edistää opintoja kesän aikana. Pääset työskentelemään aidossa työympäristössä ja tekemään töitä yhtenä tiimin jäsenenä.

Tule tekemään ihmisen hommaa ja tutustu kesätyömahdollisuuksiin

Voit kysyä kesätöistä myös suoraan Aspa-kodin johtajilta.