Meillä kesätyökin on ihmisen hommaa

Kuvassa kolme iloista aspalaista.

Monen aspalaisen ura on alkanut kesätöiden kautta. Haluamme tarjota kesätyöntekijöille mahdollisuuden tutustua alan töihin ja kehittyä mielenterveys- ja vammaisalan asiantuntijaksi.

Meillä on töitä alalle valmistuvalle tai jo kokeneelle tekijälle. Kesätyöntekijät työskentelevät ohjaajina asumispalveluyksiköissämme eli Aspa-kodeissa ympäri Suomea.

Ohjaajat toimivat moniammatillisessa työyhteisössä, jossa opimme toinen toisiltamme. Kesätyöntekijät ovat tärkeä osa työyhteisöämme. Työ on palkitsevaa ja itsenäistä, työyhteisö on kuitenkin aina tukena. Asumispalvelutyö ei ole vain tiettyä tehtävää sisältävää tekemistä vaan päivien sisällöt vaihtelevat. Koko tiimi tukee monipuolisesti asiakkaan itsenäistä elämää.

Meille voi hakea kesätöihin, kun opinnoista on suoritettuna 2/3. Asumispalvelutyössä pärjää erinomaisesti reippaalla ja joustavalla asenteella. Edellytämme, että jokainen työntekijämme sitoutuu noudattamaan henkilökeskeistä toimintatapaamme

Kesätyön lisäksi meillä voi myös työskennellä kesäoppisopimuksella. Sen avulla saa arvokasta työkokemusta ja samalla voi edistää opintoja kesän aikana. Pääset työskentelemään aidossa työympäristössä ja tekemään töitä yhtenä tiimin jäsenenä.

Voit kysyä kesätöistä myös suoraan Aspa-kodin johtajilta.