Onnittelut Aspa Innovaattori -koulutuksesta valmistuneille!

Käsi ottaa seinällä olevista muistilapuista yhden.

Aspa Palvelut järjesti yhdessä Careerian kanssa tuotekehitystyön erikoisammattitutkintoon tähtäävän koulutuksen. Aspalta koulutukseen osallistui yhdeksän henkilöä, jotka ovat nyt saaneet opintonsa päätökseen.

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto kulkee Aspa Palveluilla nimellä Aspa Innovaattori -koulutus. Sen tavoitteena on antaa Aspa-kodin johtajille valmiuksia ja työkaluja tunnistaa tilaajien ja oman toimintaympäristön heikkoja signaaleja sekä parantaa olemassa olevien palvelujen muotoilua. Nyt vuorossa oli Aspa Palveluiden toinen koulutuksen käynyt ryhmä. Ensimmäinen ryhmä valmistui vuonna 2019.

Koulutukseen osallistui Sauvossa sijaitsevan Aspa-koti Sopukan ja Salossa sijaitsevan Aspa-koti Sillanpään johtaja Kaisa Mikola. Hänen lopputyönsä käsitteli uutta kotiin vietävää palvelua nimeltään Arjen tuki. Se täydentää kunnan omaa kotihoitoa ja perustuu kunnan kanssa käytyihin keskusteluihin. Uuden palvelun avulla pystytään paremmin vastaamaan paikalliseen tarpeeseen.

”Olen ollut pitkään alalla, haluan pysyä ajan hermolla ja että innostus omaan työhön säilyy aina eläkeikään asti. Kouluttautuminen on osa ammattitaidon ylläpitämistä. Arvostan kovasti sitä, että työnantaja mahdollistaa tämän. Opiskelu antoi voimaa ja itseluottamusta omaan työhön”, kertoo Kaisa Mikola.

Keskiviikkona 26.1.2022 lopputyönsä virtuaalisissa valmistujaisissa esittelee Kaisa Mikola, Jouni Salonen, Jenna Vertanen, Marju Mettänen, Mervi Rantanen, Jarno Keskinen, Mika Thessman, Suvi Suhonen ja Mervi Rautajoki.

Onnittelut kaikille valmistuneille!

Lisätietoa koulutuksesta Careerian sivuilta.