Palveluasuminen ja tuettu asuminen, Sauvo

Aspa-koti Sopukka

Aspa-koti Sopukka sijaitsee Sauvossa.

Yhteystiedot

Aspa-kodin johtaja
Kaisa Mikola
kaisa.mikola@aspa.fi
040 487 2011

Aspa-koti Sopukka
Hakkistie 1 B 7
21570 Sauvo
040 517 4997

Aspa-koti Sopukka tarjoaa henkilökohtaista apua, tuettua asumista ja palveluasumista liikunta- ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille.

Aspa-koti Sopukka Sauvossa tarjoaa henkilökohtaista apua vapaa-ajan toimintoihin, tuettua asumista asiakkaiden omiin koteihin Sauvossa tai lähikunnissa sekä palveluasumista Aspa-koti Sopukan yhteistilan läheisyydessä sijaitseviin asuntoihin. Asiakkaitamme ovat liikunta- ja kehitysvammaiset ihmiset sekä mielenterveyskuntoutujat.

Aspa-koti Sopukan asiakkaat asuvat rivitalossa Sauvon keskustassa tai omissa asunnoissaan ympäri Sauvoa tai lähikunnissa. Halutessaan he voivat osallistua yhteistiloissa järjestettävään yhteisölliseen toimintaan päivittäin. Sopukassa on myös mahdollista ruokailla yhdessä joka päivä.

Palveluasumisessa henkilökunta on paikalla joka päivä klo 7.00–22.00. Tarvittaessa tuetun asumisen asiakkaat saavat iltaisin ja öisin apua Aspan valtakunnallisesta puhelinpäivystyksestä.

Tarjoamme myös henkilökohtaisen avun palveluita. Niiden avulla mahdollistamme palvelun piirissä olevien asiakkaidemme vapaa-ajan toiminnan.

Oma koti Sopukassa

Aspa-koti Sopukka tarjoaa asiakkailleen vertaistukea, ryhmätoimintaa sekä yksilöllistä tukea elämänhallintaan. Yhteistilamme on avoinna joka päivä.

Sopukassa työskentelee koulutettua ja osaavaa henkilökuntaa. Jokaiselle asiakkaalle on nimetty oma työntekijä. Asiakas saa päättää itseään koskevista asioista ja työntekijöillämme on asiakkaille aikaa.

Sopukka sijaitsee maalaisympäristössä, mutta kuitenkin palvelujen läheisyydessä.

Työssä parasta on se, että se on sekä itsenäistä että tiimityötä!

Työyhteisömme on toisia tukevaa ja huumori kukkii sekä työkavereiden, että asiakkaiden kanssa!

Siirry sosiaalisen median syötteen ohi

Seuraa Aspa-koti Sopukan arkea somessa