Työvälineitä ammattilaisille

Koulutamme nuorten kanssa työskenteleviä sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaisia kehittämiemme työmenetelmien käyttöön.

Kouluttaudu Hevari-voimavaravalmentajaksi

Kaipaako asiakkaasi voimavaravalmennusta? Haluaisitko oppia uuden ryhmätyöskentelymenetelmän? Hevari eli henkilökeskeinen voimavaravalmennus auttaa nuoria voimaantumaan. Koulutamme ammattilaisia työmenetelmien käyttöön ympäri Suomen. 

Lue lisää henkilökeskeisestä voimavaravalmennuksesta ja ilmoittaudu mukaan koulutukseen

Osallistu palvelujen yhteiskehittämiseen

Ovatko tukea tarvitsevien nuorten palvelut riittävän kattavat, puuttuuko alueesi palvelutarjonnasta jotain? Ovatko palvelut asiakasystävällisiä ja asiakkaiden tarpeista lähteviä? Onko nuorten kanssa työskentelevien toimijoiden välinen yhteistyö saumatonta? Haluaisitko tarkastella alueesi nuorten palveluja moniammatillisesti ja yhdessä nuorten kanssa? 

Ratkaisuna voi olla palvelujen yhteiskehittäminen. Teemme yhteiskehittämistä ensisijaisesti Etelä-Savon, Kainuun, Pohjois-Karjalan ja Ylä-Savon alueilla.

Vahvat kuntien, sote-alueiden ja järjestöjen verkostot antavat hyvän pohjan asiakkaiden osallisuuden vahvistamiselle ja asiakaslähtöisten palvelujen ja toimintojen kehittämiselle.

Lue lisää yhteiskehittämisestä ja ota yhteyttä