Olemme mukana Nuori2023-tapahtumassa

Nuori2023-tapahtuma.

Tule tapaamaan meitä ständille sekä kuuntelemaan luento aiheesta Ryhmästä voimavaroja nuorisotyöhön. Tapahtumassa ovat mukana Hymis-hanke, Asumisen ajokortti -hanke, Omat avaimet 4You -toiminta sekä Hyvän arjen rakentajat -ohjelmasta Aspa-säätiön hanketyöntekijät.

Ajankohta: 18–20.4.2023
Paikka: Jyväskylän messu- ja tapahtumakeskus Paviljongissa.
Näyttelypiste 127: Hymis-hanke, Asumisen ajokortti -hanke, Aspa-säätiön ja Mielenterveyden keskusliiton yhteinen Omat avaimet 4You -toiminta sekä Hyvän arjen rakentajat -ohjelmasta Aspa-säätiön hanketyöntekijät.

Luento ja paneelikeskustelu: Ryhmästä voimavaroja nuorisotyöhön

Osallistujat saavat tietoa toimivasta ja sovellettavasta Hevari -henkilökeskeinen voimavaravalmennus -ryhmätyömenetelmästä, jota on testattu jo useamman vuoden ajan eri kohderyhmille. Hevari on osoittautunut toimivaksi ja nuoren ajatusmaailmaa/itsetietoisuutta lisääväksi valmennukseksi. Valmennukseen osallistuminen on antanut muun muassa 95 %:lle nuorista työkaluja unelmien ja toiveiden saavuttamiseksi ja 85 %:lle rohkeutta tavoitella tärkeitä asioita. Osallistujat saavat katsauksen myös palvelumuotoilunäkökulmaan, kuinka olemassa olevasta menetelmästä voi lähteä muokkaamaan omia tarpeita vastaava kokonaisuus ja kuinka luoda materiaaleista saavutettavia. Osallistujat saavat myös tietoa, kuinka ottaa kokemustoimijoita ja kokemustietoa mukaan valmennusten toteutukseen ja mitä etuja tämä tuo ryhmämuotoiseen valmennukseen/toimintaan niin nuorten kuin ammattilaistenkin näkökulmasta.

Toteutus: Luento ja syventävä paneelikeskustelu
Aika: tiistaina 18.4. klo13–14
Kenelle? Sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaisille
Puhujat: Omat avaimet 4You -toiminnan (Aspa-säätiö & Mielenterveyden keskusliitto) ja Hymis-hankkeen työntekijät (Aspa-säätiö), kokemustoimijanuoret sekä Heikki Mäkinen (Ammattioppilaitos Spesia).

Tervetuloa mukaan!

Tapahtuma on tarkoitettu kasvatus- ja nuorisoalan ammattilaisille, opiskelijoille ja vapaaehtoisille. Jopa 3000 alan toimijaa saapuvat tapahtumaan ympäri Suomea eri kunnista, järjestöistä, seurakunnista ja alan oppilaitoksista. NUORI2023 on koko kasvatus- ja nuorisoalan suurtapahtuma, jossa alan toimijoiden on mahdollista kehittää osaamistaan ja verkostoitua. Tapahtumaa järjestää Allianssi ja Kirkkohallitus. Tapahtuma järjestetään ilmastovastuullisesti.

Lisätietoa tapahtumasta