-A A +A

Aspa-koti Riekonmarja

Ma, 29/02/2016 - 12:40
Aspa-koti Riekonmarja

Tarjoaa palveluasumista, tuettua asumista ja ryhmätoimintaa eri tavalla vammaisille asiakkaille sekä omaishoidon lomitusta.

  • Riekonmarjalaiset kevätretkellä laavulla.
  • Aspa-koti Riekonmarja on rivitalo Enontekiöllä.
  • Aspa-koti Riekonmarja on rivitalo Enontekiöllä.
  • Riekonmarjan rakennuksen seinään askarreltu nimi oksista ja rautalangasta "Aspa-koti Riekonmarja"
  • Riekonmarjalaiset kevätretkellä, lättyjen paistoa nuotiolla.
  • Aspa-koti Riekonmarjan yhteistilassa on takka.

Aspa-koti Riekonmarja Enontekiöllä tarjoaa palveluasumista, tuettua asumista ja ryhmätoimintaa eri tavalla vammaisille asiakkaille sekä omaishoitajien lomitusta.

Riekonmarjassa asiakkaalla on aidosti oma koti, jossa hän itse määrää. Ammattitaitoinen henkilökunta tukee asiakkaita heidän arjessaan asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Aspa-koti Riekonmarja sijaitsee Tunturi-Lapissa Enontekiön kunnan keskustassa Hetassa. Tuntureiden ja kauniin luonnon ympäröimän Hetan palvelut ovat lähellä ja kuntakeskus on turvallinen ja yhteisöllinen. Luonto tarjoaa Aspa-koti Riekonmarjan asiakkaille monipuoliset liikunta- ja retkeilymahdollisuudet.

Teemme tiivistä yhteistyötä alueen eri toimijoiden kanssa. Se kuuluu perinteisiin ja mahdollistaa asiakkaiden osallistumisen kunnan tapahtumiin. Joka toisen viikon torstaina koulutetut digikaverit tarjoavat digiohjausta Sami Sósterin kanssa yhteistyössä järjestetyssä Digi-kahvilassa.

Aspa-koti Riekonmarjassa on seitsemän esteetöntä yksiötä. 42 neliön kokoisissa asunnoissa on tupakeittiö, makuualkovi, kylpyhuone ja sauna. Kaikissa asunnoissa on oma katettu terassi ja uloskäynti, mutta niistä pääsee halutessaan myös suoraan yhteisiin tiloihin.

Kodikkaassa ja viihtyisässä yhteistilassa voi halutessaan muita asukkaita, lukea lehtiä, pelata pelejä ja syödä päivällistä. Järjestämme yhteistilassa kursseja, asukaskokouksia, juhlia ja harrastuksia.

Riekonmarjan henkilökunta on paikalla joka päivä kello 7−21. Yöpäivystyksen hoitaa Luppokoti.

 

Seuraa Aspa-koti Riekonmarjaa Instagramissa

Luonnossa monipuoliset liikunta- ja retkeilymahdollisuudet.

Täälläkö on oikeasti omat kodit!

Sijainti kartalla: 
Ounastie 125
Yhteystiedot: 

Palveluesimies
Anita Karppinen
anita.karppinen@aspa.fi
040 837 6546

Vastaava asumispalvelutyöntekijä
Outi Niemelä
outi.niemela@aspa.fi
044 729 1241

Aspa-koti Riekonmarja
Ounastie 125 A 8
99400 Enontekiö
040 837 6842
044 791 4604