Tehostettu palveluasuminen | Aspa
-A A +A

Tehostettu palveluasuminen

Tehostettu palveluasuminen

Tehostettu palveluasuminen on tarkoitettu ihmisille, jotka tarvitsevat tukea ja avustamista ympäri vuorokauden. Tehostetussa palveluasumisessa asiakas asuu Aspa-kodin yhteistilan ja henkilökunnan välittömässä läheisyydessä. Halutessaan asiakkailla on mahdollisuus osallistua yhteisiin aterioihin. 

Asiakkaan kotona tapahtuvassa palvelussa lähtökohtana on asiakkaan oman elämänrytmin ja yksityisyyden kunnioittaminen. Asiointi- ja kotikäyntien sisältö sovitaan asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Tehostetun palveluasumisen henkilökunta on paikalla vuorokauden ympäri, apua saa aina tarvittaessa.

Lisätietoa tehostetusta palveluasumisesta saat soittamalla Aspan ilmaiseen palvelunumeroon 0800 302 003. Palveluneuvonta vastaa arkisin klo 9-15. 

Aspan toiminta perustuu vahvoihin arvoihin – ihmisen kunnioittamiseen, luotettavuuteen ja asiantuntijuuteen. Henkilökeskeinen toimintatapa, asiakkaan osallisuus ja hänen tahtonsa kuuleminen toteutuvat kaikissa palveluissamme. Asiakkaat osallistuvat palvelujen kehittämiseen mm. asukaskokousten, asiakastyytyväisyyskyselyn ja vertaisarvioinnin avulla.