-A A +A

Tehostettu palveluasuminen

Tehostettu palveluasuminen

Tehostettu palveluasuminen on tarkoitettu ihmisille, jotka tarvitsevat tukea ja avustamista ympäri vuorokauden.

Tehostetussa palveluasumisessa asiakas asuu Aspa-kodin yhteistilan ja henkilökunnan välittömässä läheisyydessä. Halutessaan asiakkailla on mahdollisuus osallistua yhteisiin aterioihin. 

Asiakkaan kotona tapahtuvassa palvelussa lähtökohtana on asiakkaan oman elämänrytmin ja yksityisyyden kunnioittaminen. Asiointi- ja kotikäyntien sisältö sovitaan asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Tehostetun palveluasumisen henkilökunta on paikalla vuorokauden ympäri, apua saa aina tarvittaessa.

Lisätietoa

Lisätietoa tehostetusta palveluasumisesta saat tehostettua palveluasumista tarjoavista Aspa-kodeista sekä osoitteesta palvelut@aspa.fi tai soittamalla Aspan ilmaiseen palvelunumeroon 0800 302 003. Palveluneuvonta vastaa arkisin klo 9-15. Voit myös ottaa yhteyttä palautelomakkeemme kautta.

Aspan toiminta perustuu vahvoihin arvoihin – ihmisen kunnioittamiseen, luotettavuuteen ja asiantuntijuuteen. Henkilökeskeinen toimintatapa, asiakkaan osallisuus ja hänen tahtonsa kuuleminen toteutuvat kaikissa palveluissamme. Asiakkaat osallistuvat palvelujen kehittämiseen mm. asukaskokousten, asiakastyytyväisyyskyselyn ja vertaisarvioinnin avulla.