Aspa-konsernin talousjohtajaksi Mari Muurinen

Talousjohtaja Mari Muurinen.

YAMK Mari Muurinen aloittaa Aspa-konsernin talousjohtajana 12.1.2024. Aspa-konserni koostuu Aspa-säätiöstä, Aspa Palvelut Oy:sta ja Aspa Asiantuntijapalvelut Oy:sta.

Mari Muurinen siirtyy Aspalle Suomen Setlementtiliitto ry:stä, jossa hän työskenteli konsernin talousjohtajana. Hän on toiminut pitkään yksityisellä sektorilla erilaisissa talouden ja johdon tehtävissä.

Mari on työhistoriansa aikana ollut laajasti mukana erilaisissa palvelujen ja liiketoiminnan kehittämisen tehtävissä ja hankemaailmassa (OKM, STEA). Edellisessä työpaikassaan hän työskenteli myös ARA-rakennuttamisen ja -kiinteistöjen vuokraamisen parissa.

”Odotan innolla uutta tehtävää. Koen, että pääsen käyttämään roolissa omia vahvuuksiani ja pääsen osaksi hienoa työyhteisöä. Arvostan Aspan strategiassa henkilökunnan nostamista vahvaksi osaksi tulevaisuutta ja strategiaa. Johtaminen ja palveluiden kehittäminen ovat aina kuuluneet työnkuvaani ja koenkin ne todella motivoiviksi ja innostaviksi. Parhaita puoliani on isojen kokonaisuuksien ymmärtäminen, ongelmanratkaisukyky ja luonteeltani olen innostuva kehittäjä. Minulle on tärkeää  ja luontaista tehdä yhdessä eri osaajien kanssa yhteistyötä”, Mari sanoo.

Lämpimästi tervetuloa Aspalle töihin!