Haemme johtajaa Aspa-koti Laivalahteen Helsinkiin

Tule meille töihin!

Haluaisitko vaikuttaa työlläsi aidosti ihmisen arkeen? Haluatko työskennellä kotimaisessa yrityksessä, jossa pääset mukaan kehittämään toimintaamme ja palveluja vastaamaan sekä asiakkaidemme että alan muuttuviin tarpeisiin?

Nykyisen esihenkilön siirtyessä uusien haasteiden pariin yrityksessämme, haemme Aspa-kodin johtajaa vastaamaan Helsingissä sijaitsevan Aspa-koti Laivalahden toiminnasta.

Aspa-koti Laivalahti tarjoaa tehostettua palveluasumista liikuntavammaisille asiakkailleen sekä henkilökohtaisen avun palvelua ja omaishoidon tuen kotiin vietävää palvelua.

Mitä Aspa-kodin johtajan työnkuvaan kuuluu ja mitä edellytämme?

Aspa-kodin johtajana sinulla on kokonaisvastuu Aspa-kotisi laadukkaasta palvelun tuottamisesta, toiminnan sujuvasta ja taloudellisesta organisoinnista sekä kehittämisestä. Toimit lähiesihenkilönä Aspa-kodin henkilöstölle ja teet tiivistä yhteistyötä omaisten sekä tilaajien kanssa. Sitoudut noudattamaan henkilökeskeistä toimintatapaamme, joka tarkoittaa ihmisen omien vahvuuksien tunnistamista ja tukemista niin, että jokainen voi elää mahdollisimman itsenäistä ja aktiivista elämää. Työnkuvaasi sisältyy myös asiakastyöhön osallistumista.

Haemme oma-aloitteista tiimipelaaja, joka kykenee organisoimaan työympäristöä eikä pelkää tehdä itsenäisesti päätöksiä. Haluat kehittyä työssäsi ja tuet tiimisi jatkuvaa osaamisen kehittymistä. Ymmärrät, että palvelun tavoitteena on tuottaa vaikuttavia ja taloudellisesti kannattavia palveluita. Henkilöstön hyvinvointi, kehittyminen ja työn mielekkyyden ylläpitäminen ovat lähellä sydäntäsi. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii sinulta vahvoja johtamistaitoja, talousasioiden hallintaa, järjestelmäosaamista, verkostoitumista eri tahojen kanssa sekä toimintaympäristön jatkuvaa seurantaa.

Aspa-kodin johtajana sinulla tulee olla vähintään sote-alan opisto-/amk-tutkinto, kokemusta vammaistyöstä, vähintään kolme vuotta kokemusta esihenkilötyöstä ja olet rekisteröitynyt Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Mitä Aspa Palvelut tarjoaa Sinulle?

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokopäiväisen työsuhteen moniammatillisessa tiimissä. Meillä pääset osaksi muiden Aspa-kotien johtajien verkostoa, joka tukee ja sparrailee kanssasi. Esimiehenäsi toimiva palvelupäällikkömme on myös tukenasi. Tarjoamme sinulle erittäin kattavan perehdytyksen tehtävääsi sekä mahdollisuuden ylläpitää ja kehittää omaa ammatillista osaamistasi.

Mukavan työn lisäksi tarjoamme hyvät edut. Työterveyshuoltomme on lakisääteistä laajempi ja työhyvinvointia tuemme mm. liikunta- ja kulttuurieduilla sekä tyky- ja verkostoitumistapahtumilla.

Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, palkkaus on sopimuspalkka.

Kuvailimmeko juuri Sinut? Mahtavaa! 

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 23.5.2021. 

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Tiina Apajasaari, puh. 040 831 8750.