Päiväaikainen toiminta, Helsinki

Aspa-koti Pihlaja

Päivätoimintaa tarjoavan Aspa-koti Pihlajan sisätilat Helsingin Malmilla ovat avarat.

Yhteystiedot

Aspa-kodin johtaja
Jani Takkunen
jani.takkunen@aspa.fi
040 717 8844

vastaava ohjaaja
Tuula Markkanen
tuula.markkanen@aspa.fi
040 506 0046

Aspa-koti Pihlaja
Kirkonkyläntie 14, liiketila 3 (käyntiosoite: Anianpellontie 1)
00700 Helsinki
040 506 0046

Löydä omat voimavarasi ja lähde jännittävälle aistimatkalle. Luodaan yhdessä ja annetaan mielikuvituksen kuljettaa. Löydetään ja opitaan yhdessä uutta tekemällä ja tutkimalla. Olitpa sitten hiljainen ajattelija, vierellä kulkija tai touhukas tekijä, toivotamme sinut mukaan toimintaan ja osaksi lämminhenkistä yhteisöämme. Tervetuloa kokemaan tai ihan vaan olemaan. Juuri sellaisena kuin olet!

Aspa-koti Pihlaja tarjoaa päiväaikaista toimintaa viihtyisissä ja esteettömissä tiloissa Helsingin Malmilla aivan juna- ja bussiaseman läheisyydessä. Päiväaikainen toiminta on loistava tapa saada arkeen sisältöä ja säännöllisyyttä. Tarjoamme monipuolista ja mielekästä tekemistä joka vahvistaa voimavaroja ja osallisuutta yhteiskuntaan. Ryhmässä toimiminen ja osallisuus tukevat hyvinvointia, toimintakykyä ja omatoimisuutta vahvistaen samalla arjen hallinnan taitoja ja itsetuntoa. 

Monipuolista tekemistä juuri sinulle

Sisältö suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan mielenkiinnon ja tarpeiden mukaan. Se voi pitää sisällään esimerkiksi teemallista keskustelua, luovaa toimintaa kuten musiikkia ja kädentaitoja tai arjen taitojen harjoittelua, esim. ruoanlaittoa, liikuntaa, ulkoilua, tutustumiskäyntejä tai retkiä. Hyödynnämme toiminnassamme myös erilaisia digitaalisia laitteita, alustoja ja menetelmiä joiden avulla voit vahvistaa digitaitojasi. Toiminta on pääosin ryhmämuotoista ja ohjattua, mutta se voi olla myös yksilöllisesti räätälöityä tekemistä.  

Osallistu silloin kun sinulle sopii

Pihlaja on avoinna arkipäivisin ja voit osallistua miten sinulle parhaiten sopii. Voit pistäytyä aamupäivän ajaksi tai viettää kanssamme vaikka koko päivän. Malmin monipuoliset tilat sopivat loistavasti erikokoiseen ja tyyliseen toimintaan ja kokoontumiseen. Meiltä löytyy tarvittaessa myös rauhallinen lepohuone sänkyineen. Tarjoamme päivän aikana kävijöille kahvin, lounaan ja välipalan. 

Kohtaamme sinut juuri sellaisena kuin olet

Aspa Palvelujen toiminta perustuu vahvoihin arvoihin – Teemme mitä lupaamme, kunnioitamme toisiamme ja kannamme vastuumme. Palveluissamme on käytössä henkilökeskeinen toimintatapa, johon jokainen työntekijämme on perehdytetty. Se varmistaa, että asiakkaan osallisuus ja hänen toiveensa toteutuvat palveluissamme.  

Tule tutustumaan ja hae mukaan toimintaan

Voit tulla tutustumaan toimintaan ottamalla yhteyttä Aspa-kodin johtajaan tai ohjaajiin.

Mikäli haluat aloittaa asiakkuuden, sinun tulee olla vammaispalvelun asiakas. Vammaispalveluita (kuten päiväaikainen toiminta sekä päivätoimintamatkat) haetaan oman kotikunnan vammaispalveluiden kautta.  Lämpimästi tervetuloa!

Ota yhteyttä

Jani Takkunen, Aspa-kodin johtaja, p. 040 717 8844

jani.takkunen@aspa.fi

Tuula Markkanen, vastaava päiväaikaisen toiminnan ohjaaja, p. 040 506 0046

tuula.markkanen@aspa.fi

Siirry sosiaalisen median syötteen ohi

Seuraa Pihlajan päivätoiminnan arkea somessa