Aspa Palvelut kiittää henkilöstöä koronavuodesta ylimääräisellä vapaapäivällä

Värikäs tulppaanikimppu.

Kiitokseksi viime vuoden hienosta työstä Aspa Palvelut huomioi työntekijöitään ylimääräisellä palkallisella lomapäivällä. Niin kutsutun ”koronavapaan” saavat kaikki, joiden työsuhde on ollut voimassa ja aktiivisena vuoden 2020 aikana ja on edelleen voimassa.

”Ylimääräinen vapaapäivä on arvostava huomionosoitus työntekijöitä kohtaan. Kovassa ajassa ja raskaassa työssä lisävapaa lämmittää. Tulee tunne, että juuri minut on huomioitu. Ja tässähän on suora yhteys myös Aspan arvoihin”, sanoo Aspa-koti Riekonmarjassa ohjaajana työskentelevä Artturi Alatalo. ”Itse olen jo pitänyt koronavapaan, ja samana päivänä nautin Aspan tyky-tuesta ja kävin hieronnassa! Suuri kiitos siis ”pääkallopaikalle” asiasta päättäneille, tätä henkilöstö arvostaa.”

Aspa Palveluissa ollaan huolellisia koronaturvallisuuden kanssa ja ohjeita noudatetaan Aspa-kodeissa esimerkillisesti. Tartuntojen määrä noin neljänsadan työntekijän ja yli 1400 asiakkaan keskuudessa on pysynyt vähäisenä vuoden kestäneen pandemiatilanteen aikana. Tartuntaketjujen syntyminen on saatu estettyä.

”Olemme todella ylpeitä siitä, miten hienosti työntekijämme ovat toimineet tämän vaativan vuoden aikana”, sanoo Aspa Palvelut Oy:n toimitusjohtaja Johanna Nyström. ”Vastuullisen ja huolellisen toiminnan ansiosta tartuntaluvut Aspa Palveluissa ovat pysyneet pieninä. Toivomme tietysti, että tilanne säilyy jatkossakin näin hyvänä.”