Haemme Aspa-kodin johtajaa Kirkkonummelle

Kaksi hymyilevää aspalaista.

Haluaisitko työskennellä kotimaisessa yhteiskunnallisessa yrityksessä, jonka toimintaa ohjaavat vahvat arvot? Meillä pääset mukaan kehittämään toimintaa ja palveluja sekä vastaamaan asiakkaidemme ja sote-alan muuttuviin tarpeisiin. Haemme nyt Aspa-kodin johtajaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen Kirkkonummelle.

Meillä on tarjolla ihmisen hommaa!

Nykyisen johtajan siirtyessä uusiin haasteisiin haemme Aspa-kodin johtajaa vastaamaan Kirkkonummella sijaitsevan Aspa-koti Apilan toiminnasta.

Kirkkonummen Masalassa sijaitseva Aspa-koti Apila tarjoaa tuettua asumista ja palveluasumista vammaisille ihmisille sekä mielenterveys- ja päihdekuntoutujille Kirkkonummella ja Espoossa. Aspa-kodista on mahdollisuus saada myös omaishoidon lomitusta, henkilökohtaista apua ja asumisvalmennusta. Henkilökuntamme on paikalla joka päivä aamusta iltaan.

Mitä Aspa-kodin johtajan työnkuvaan sisältyy ja mitä odotamme sinulta?

Aspa-kodin johtajana sinulla on kokonaisvastuu Aspa-kotisi laadukkaasta palvelun tuottamisesta, toiminnan sujuvasta ja taloudellisesta organisoinnista sekä kehittämisestä. Toimit kannustavana ja valmentavana lähiesihenkilönä 11 hengen moniammatilliselle tiimille ja luot ympärillesi hyvää yhteishenkeä. Kuuntelet herkällä korvalla asiakkaidemme sekä henkilökuntamme tarpeita, iloitset pienistäkin onnistumisista ja johdat Aspa-kodin arkea omalla esimerkilläsi. Sitoudut noudattamaan henkilökeskeistä toimintatapaamme, joka tarkoittaa ihmisen omien vahvuuksien tunnistamista ja tukemista niin, että yksilö voi elää mahdollisimman itsenäistä ja aktiivista elämää.

Etsimme oma-aloitteista tiimipelaajaa, joka kykenee organisoimaan työympäristöään eikä pelkää tehdä itsenäisesti päätöksiä. Haluat kehittyä työssäsi ja tuet tiimisi jatkuvaa osaamisen kehittymistä. Ymmärrät, että palvelun tavoitteena on tuottaa vaikuttavia, laadukkaita ja taloudellisesti kannattavia palveluita. Henkilöstön hyvinvointi, kehittyminen ja työn mielekkyyden ylläpitäminen ovat lähellä sydäntäsi. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii sinulta vahvoja johtamistaitoja, talousasioiden hallintaa, järjestelmäosaamista, verkostoitumista eri tahojen kanssa sekä toimintaympäristön jatkuvaa seurantaa. 

Arvostamme erityisesti:

  • soveltuvaa sote-alan AMK-tutkintoa ja Valvira-rekisteröintiä
  • kokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä (vähintään 2 vuotta) 
  • kokemusta esihenkilötehtävistä (vähintään 2 vuotta)
  • hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja 
  • hyviä tietoteknisiä valmiuksia (esim. Office-työkalut, työvuorosuunnittelu ja päivittäiset raportointityökalut)
  • tartuntatautilain väliaikaisen 48 a §:n tarkoittamaa rokotussuojaa asiakkaidemme suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaolon ajaksi

Mitä Aspa Palvelut Oy tarjoaa sinulle?

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokopäiväisen työsuhteen ammattitaitoisessa moniammatillisessa tiimissä. Meillä pääset osaksi muiden Aspa-kotien johtajien verkostoa, joka tukee ja sparrailee kanssasi. Esihenkilönäsi toimiva palvelupäällikkömme on myös tukenasi. Tarjoamme sinulle erittäin kattavan perehdytyksen tehtävääsi sekä mahdollisuuden ylläpitää ja kehittää omaa ammatillista osaamistasi.

Mukavan työn ja työkavereiden lisäksi tarjoamme sinulle hyvät edut. Työterveyshuoltomme on lakisääteistä laajempi ja työhyvinvointia tuemme mm. Smartumin liikunta- ja kulttuurieduilla sekä tyky- ja verkostoitumistapahtumilla.

Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, palkkaus on sopimuspalkka. Kerrothan meille palkkatoiveesi. Työn aloitus mahdollisimman pian / sopimuksen mukaan. 

Kiinnostuitko? Hienoa! 

Lähetäthän hakemuksesi meille 16.10.2022 mennessä. Haastatteluja tehdään jo hakuaikana.

Hae tehtävää rekrytointipalvelussamme

Tuleva esihenkilösi, palvelupäällikkö Katariina Lahtinen, antaa mielellään lisätietoja tehtävästä
p. 044-7516668 / katariina.lahtinen@aspa.fi. Katariinan tavoitat parhaiten pe 30.9 klo 12-14 ja
pe 7.10 klo 11-13.

Me Aspassa teemme työtä sen eteen, että jokaisella olisi mahdollisuus itsenäiseen elämään. Tarjoamme asiakkaillemme kodin ja palvelut erilaisten yksilöllisten tarpeiden pohjalta. Asiakkaamme oma kokemus näkyy ja kuuluu työssämme. Aspa on pieni toimija, joka tekee isoja asioita. Tule mukaan tekemään #IhmisenHommaa.