Sote-alan tulevaisuuden tekijä, tule kesätöihin ohjaajaksi!

Aspa Palvelut Oy on kotimainen ja yhteiskunnallinen asumispalveluita tuottava yritys. Kohtaamme jokaisen omana itsenään ja tuemme asiakkaitamme itsenäiseen elämään. Haluaisitko mahdollistaa ikimuistoisen kesän kanssamme?

Tarjoamme kesätyötä tänä vuonna useammalle kymmenelle lähihoitajalle eri puolella Suomea. Oletpa sitten sote-alalle valmistuva tai jo kokenut tekijä, meillä on jokaiselle jotakin.

Aspassa työ on ihmisen hommaa.

Kesätyöntekijät työskentelevät ohjaajana asumispalveluyksiköissämme eli Aspa-kodeissa. Ohjaajat toimivat moniammatillisessa työyhteisössä, jossa opimme toinen toisiltamme. Työ on itsenäistä ja monipuolista asiakkaiden avustamista, ohjaamista ja tukemista. Tuemme asiakasta hänen arjessaan erilaisissa tilanteissa ja paikoissa, kuten vaikkapa arjen asioiden hoitamisessa. Asumispalvelutyö on usein liikkuvaa työtä asiakkaan kodin ja arjen toimintojen sijainnista riippuen. 

Asumispalvelutyössä pärjää erinomaisesti reippaalla ja joustavalla asenteella – pienet muutokset suunnitelmissa eivät hätkäytä, vaan inspiroivat luoviin ratkaisuihin. Jokainen työpäivä on erilainen ja työntekijämme voivat itse vaikuttaa millaisia päivistä loppujen lopuksi tulee. Meidän kanssamme pääsee rakentamaan arkea, josta muut voivat vain unelmoida.