Yhteisöllinen asuminen, Lohja

Aspa-koti Haikari

Yhteystiedot

Aspa-kodin johtaja
Kirsi Alanärä
kirsi.alanara@aspa.fi
040 823 1428

 

Aspa-koti Haikari
Porapojankuja 2
08100 Lohja
040 750 2945

Aspa-koti Haikari Lohjalla tarjoaa yksilöllisiä, asumista tukevia palveluja kehitysvammaisille ihmisille.

Haikari tarjoaa yhteisöllistä asumista kehitysvammaisille henkilöille. Se on aloittanut toimintansa kesällä 2021 täysin uusissa, Aspa Palveluita varten suunnitelluissa tiloissa. 

Oma koti Haikarissa

Haikari sijaitsee Lohjanjärven tuntumassa nykyaikaisissa tiloissa ja luonnonläheisellä asuinalueella. Kaupunki palveluineen on lähellä.  

Rakennus on rivi- ja luhtitalo, jossa sijaitsee 15 yksiötä. Yksiöt ovat kooltaan noin 30 neliömetriä. Jokaisessa asunnossa on oma keittiötila, olohuone, makuutila ja kylpyhuone.

Yhteistilassa on mahdollisuus yhteiseen tekemiseen ja ryhmätoimintaan. Viihtyisältä pihalta löytyy yhteinen oleskelu- ja grillipaikka.

Ammattitaitoinen henkilöstö

Haikarin henkilöstö on paikalla arkisin kello 7.00–20.30 ja viikonloppuisin 8.00-20.30.

Koko henkilöstöllä on vähintään sosiaali- tai terveysalan perustutkinto. Henkilöstömme on vakiintunutta, työhön vahvasti sitoutunutta ja ammattitaitoista. Toimintamme on eteenpäin suuntautuvaa, asiakaslähtöistä ja kehittyvää. 

Yksilöllinen palvelu

Yksilöllinen, asumista tukeva palvelu tarkoittaa sitä, että palvelut räätälöidään asiakkaan tarpeiden, toiveiden ja elämäntilanteen mukaan. Haikarissa asukas elää turvallista ja omannäköistä elämää. Hänen omatoimisuuttaan ja itsenäisyyttään tuetaan. Palvelun sisältö suunnitellaan yhdessä asukkaan ja hänen lähiverkostonsa kanssa.

Ota yhteyttä

Kirsi Alanärä, Aspa-kodin johtaja, p. 040 823 1428
Ohjaajat, , p. 040 750 2945
Siirry sosiaalisen median syötteen ohi

Seuraa Aspa-koti Haikarin arkea somessa