Ympärivuorokautinen palveluasuminen ja tuettu asuminen, Muonio

Aspa-koti Karpalo

Aspa-koti Karpalo.

Yhteystiedot

Aspa-kodin johtaja
Karoliina Kajanki
karoliina.kajanki@aspa.fi
045 657 8791

Aspa-koti Karpalo
Peltotie 9
99300 Muonio
045 657 8790

Aspa-koti Karpalo Muoniossa tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista, tuettua asumista ja henkilökohtainen avustaja- palvelua kehitysvammaisille ihmisille ja mielenterveyskuntoutujille.

Muoniossa sijaitseva Aspa-koti Karpalo tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista, tuettua asumista ja henkilökohtainen avustaja -palvelua erityistä tukea tarvitseville ihmisille. Asiakkaamme voivat olla esimerkiksi kehitysvammaisia ihmisiä tai mielenterveyskuntoutujia. 

Työhömme sisältyy myös puhelinpalvelu, joka tarjoaa keskusteluapua Aspan asukkaille ympäri Suomen. 

Oma koti Karpalossa

Muoniossa elävät tutkitusti Suomen onnellisimmat ihmiset maailman puhtaimmassa ilmastossa. Pienellä paikkakunnalla on turvallista asua. Toisaalta Muonio on vireä paikkakunta, jossa asuu ihmisiä eri puolilta Suomea ja koko maailmaa. Täällä kelpaa asua ja elää. 

Aspa-koti Karpalo sijaitsee lähellä kyläkeskusta. Palvelut sijaitsevat kävelymatkan päässä. Karpalossa on kuusi saunallista yksiötä, joissa on oma ulko-ovi sekä ovi yhteistiloihin. Asukkaat elävät omissa kodeissaan omaa elämäänsä itse haluamallaan tavalla. Ohjaajat tukevat ja auttavat heitä siinä. Henkilökunta on paikan päällä ympäri vuorokauden. 

Yhteistilassa vietetään yhdessä aikaa. Siellä on mm. mahdollisuus ruokailla, katsella elokuvia, pelailla ja osallistua kerhotoimintaan. Tai vaikka chillailla vaan. 

Asukkaaksi meille pääsee ottamalla yhteyttä Lapin hyvinvointialueen sosiaalitoimeen tai Aspa-koti Karpalon johtajaan. 

Ammattitaitoinen henkilöstö

Aspa-koti Karpalon henkilökunnalla on kaikilla sosiaali- ja terveysalan koulutus. Työtämme ohjaa Aspassa käytössä oleva henkilökeskeinen toimintatapa.  Henkilökunnalta löytyy erityisosaamista mm. neuropsykiatrisesta valmentamisesta. 

Siirry sosiaalisen median syötteen ohi

Seuraa Aspa-koti Karpalon arkea somessa