Palveluasuminen ja tuettu asuminen, Lohja

Aspa-koti Kuparikulma

Aspa-koti Kuparikulma sijaitsee kerrostalossa Lohjan keskustassa.

Yhteystiedot

Aspa-kodin johtaja
Jarno Keskinen
jarno.keskinen@aspa.fi
040 823 1428

Aspa-koti Kuparikulma
Karstuntie 1
08100 Lohja
040 750 2945

Aspa-koti Kuparikulma Lohjalla tarjoaa palveluasumista ja tuettua asumista kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille.

Lohjalla sijaitseva Aspa-koti Kuparikulma tarjoaa tuettua asumista, palveluasumista ja asumisvalmennusta kehitysvammaisille ihmisille sekä tuettua asumista mielenterveyskuntoutujille.

Lisäksi tarjoamme palvelusetelituottajana omaishoitajan vapaita sekä vaikeavammaisille ihmisille henkilökohtaisen avun palvelua.

Kuparikulma sijaitsee aivan Lohjan ydinkeskustassa. Kuparikulmassa on kaksi asuntoryhmää, joissa kummassakin on neljä asuntoa. Asukkailla on oma huone, yhteiset saniteettitilat, keittiö ja olohuone. Yhteistilassa on henkilökunnan toimistot, keittiö, saunatilat ja oleskelutilat, jossa järjestetään erilaista ryhmätoimintaa asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Kuparikulma muuttaa kesällä 2021 uusiin, juuri Aspan palveluita varten suunniteltuihin tiloihin. Lue uutinen uusista tiloista!

Tuettua asumista omiin koteihin

Tuetun asumisen asiakkaat asuvat Lohjan alueella. Autamme heitä pärjäämään itsenäisesti omissa kodeissaan.

Ryhmätoiminta suunnitellaan yhdessä asiakkaiden kanssa

Järjestämme kehitysvammaisille asiakkaillemme viikoittain hyvin suosittuja Aspa-iltoja. Toteutamme ja suunittelemme niiden ohjelman yhdessä, asiakkaiden toiveiden mukaan.

Mielenterveyskuntoutujille on oma, viikoittain kokoontuva ”Emmätiiä”-ryhmä, jossa pelataan, keskustellaan ja tehdään esimerkiksi retkiä taidenäyttelyihin tai kahviloihin. Myös he suunnittelevat ryhmien toiminnan itse.

Ammattitaitoinen henkilöstö

Kuparikulman henkilökunta on paikalla pääsääntöisesti arkisin klo 7.00-19.00 ja viikonloppuisin klo 8.30-18.30. Henkilökuntamme on vakiintunutta, työhön vahvasti sitoutunutta ja hyvin ammattitaitoista. Toimintamme on eteenpäin suuntautuvaa, asiakaslähtöistä ja kehittyvää. Otamme jokaisen saamamme asiakaspalautteen vakavasti ja parannamme niiden avulla toimintaamme jatkuvasti.

Siirry sosiaalisen median syötteen ohi

Seuraa Aspa-koti Kuparikulman arkea somessa