Yhteisöllinen asuminen ja tuettu asuminen, Valkeakoski

Aspa-koti Omenapiha

Aspa-koti Omenapiha

Yhteystiedot

Aspa-kodin johtaja
Outi Sakko
p. 040 847 5560
outi.sakko@aspa.fi

Toimisto ja tuettu asuminen
Lempääläntie 37
37630 Valkeakoski

Aspa-koti Omenapiha
Painontie 1
37630 Valkeakoski
044 758 6059

 

Aspa-koti Omenapiha tarjoaa tuettua asumista ja yhteisöllistä asumista mielenterveyskuntoutujille Valkeakoskella.

Aspa-koti Omenapiha Valkeakoskella tarjoaa tuettua asumista ja yhteisöllistä asumista mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä neuropsykiatrisia piirteitä omaaville.

Omenapihassa työskennellään Aspassa käytössä olevan henkilökeskeisen toimintatavan mukaisesti. Pyrimme siihen, että jokainen asiakkaamme löytäisi omat voimavaransa ja vahvuutensa. Autamme arjen rakentumisessa kuten kodinhoidossa, kaupassa käynneissä, ruuanvalmistuksessa, lääkehoidossa ja kodin ulkopuolella asioimisessa.

Räätälöimme palvelun jokaiselle asiakkaalle niin, että asiakkaamme voivat elää oman näköistään elämää. Asiakkaat ovat aina mukana omia asioitaan koskevassa päätöksenteossa.

Vahvuutenamme on joustava siirtyminen palveluasumisesta tuettuun asumiseen ja päinvastoin.

Ammattitaitoinen henkilöstö asiakkaimme tukena

Ammattitaitoinen henkilökuntamme osaa myös auttaa ja tukea virastoasioimisessa ja lomakkeiden täyttämisessä. Meillä on töissä sairaanhoitajia, lähihoitajia ja sosionomeja. Heillä on erityisosaamista mielenterveys- ja päihdetyöstä sekä neuropsykiatrisesta valmennuksesta. Ohjaamme runsaasti erilaista ryhmätoimintaa kädentaitoja, musiikkia ja liikuntaa.

Itsenäisen arjen tukena

Omenapihan 19 palveluasumiseen tarkoitettua yksiötä sijaitsevat kodikkaassa pienkerrostalossa. Asiakkaiden käytössä on sauna, yhteinen olohuone ja keittiö. Henkilökunta on paikalla klo 8.00-21.00. Omenapihassa on erilaista ryhmätoimintaa runsaasti tarjolla.

Tuetun asumisen asiakkaat asuvat omissa kodeissaan eri puolilla Valkeakoskea. Tuettua asumista on tarjolla klo 8.00-16.00 tai sopimuksen mukaan. 

Miten asiakkaaksi?

Jos tarvitset tukea asumiseesi, niin ota yhteyttä oman hyvinvointialueesi mielenterveystoimistoon, sosiaalityöntekijään tai A-klinikkaan.

Ota yhteyttä

Outi Sakko, Aspa-kodin johtaja, p. 040 847 5560

outi.sakko@aspa.fi

Mira Tuusa, vastaava ohjaaja, p. 040 586 8228
ohjaaja, tuettu asuminen, p. 040 582 6753
Palveluasuminen, ohjaajat, p. 044 758 6059 ja 044 7066505

Siirry sosiaalisen median syötteen ohi

Keskustele kanssamme ja seuraa meitä somessa