Tehostettu palveluasuminen, Helsinki

Aspa-koti Simpukka

Aspa-koti Simpukka toimii kerrostalossa Helsingissä.

Yhteystiedot

Palveluesimies
Marju Arajuuri
marju.arajuuri@aspa.fi
040 716 9072

Aspa-koti Simpukka
Iiluodontie 3 A 27
00990 Helsinki
040 717 2735

Aspa-koti Simpukka tarjoaa tehostettua palveluasumista aivovammaisille asiakkaille sekä omaishoidon tuen kotiin annettavaa palvelua.

Aspa-koti Simpukka Helsingissä tarjoaa yksilöllistä, tehostettua palveluasumista aivovammaisille asiakkaille sekä omaishoidon tuen kotiin annettavaa palvelua palvelusetelillä.

Simpukan palveluasunnot sijaitsevat vuosaarelaisessa kerrostalossa hyvien kulkuyhteyksien ja palvelujen lähellä. Aspa-koti Simpukan yhteistilojen kanssa samassa rakennuksessa sijaitsee yhdeksän asuntoa, kaksi asunnoista on eri talossa.

Asiakkaat asuvat omissa, noin 34-59 neliön kokoisissa yksiöissään ja kaksioissaan. Osassa asunnoista on oma sauna, mutta asiakkaat voivat käydä saunassa myös yhteistilojen yhteydessä sijaitsevassa saunassa.

Halutessaan asiakkaat voivat tulla Simpukan yhteistilaan ruokailemaan yhdessä muiden asiakkaiden kanssa. 

Simpukan ammattitaitoinen henkilökunta on paikalla vuorokauden ympäri eli apua saa aina tarvittaessa. Asumispalvelutyöntekijät on koulutettu Aspassa käytössä olevaan henkilökeskeiseen toimintatapaan, joka painottaa asukkaan omien vahvuuksien tunnistamista ja oikeuksien toteutumista.

Keskustele kanssamme ja seuraa meitä somessa