Ympärivuorokautinen palveluasuminen, Espoo

Aspa-koti Villa Huvi

Aspa-koti Villa Huvi sijaitsee rivitalossa Espoossa.

Yhteystiedot

Aspa-kodin johtaja
Marju Mettänen
marju.mettanen@aspa.fi
040 689 1233

Aspa-koti Villa Huvi
Venepuuntie 9
02360 Espoo
044 783 4662

Aspa-koti Villa Huvi tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista kehitysvammaisille ihmisille Espoossa.

Aspa-koti Villa Huvi sijaitsee Kaitaalla, Etelä-Espoon kauniissa ympäristössä meren läheisyydessä. Tarjoamme ympärivuorokautista palveluasumista kehitys- ja vaikeavammaisille nuorille.

Villa Huvissa asuu yli 18-vuotiaita nuoria aikuisia, jotka tarvitsevat vahvaa apua ja tukea kaikissa päivittäisissä toiminnoissa sekä hoitoa ja huolenpitoa henkilökohtaisissa asioissa niin kotioloissa kuin kodin ulkopuolella. Jokaisella asiakkaalla on oma kotinsa, mutta myös mahdollisuus viettää aikaa yhteisissä tiloissa.

Huomioimme asiakkaidemme yksilölliset tarpeet ja halut ja tarjoamme tuen mahdollisimman itsenäiseen ja omannäköiseen elämään. Keskitymme erityisesti nuorten itsemääräämisoikeuteeen ja hyvinvointiin. Asiakkaamme harrastavat ja retkeilevät paljon.

Oma koti Villa Huvissa

Espoon Kaitaalle vuonna 2015 valmistuneessa Villa Huvissa on 15 asuntoa, joissa on oma tupakeittiö ja kylpyhuone. Jokaisesta 40 neliön kokoisesta asunnosta on kulku suoraan ulos ja yhteisiin tiloihin.

Aistikkaista ja nykyaikaisista tiloistamme löytyy muun muassa upea sauna, poreamme ja akvaario sekä kaunis oma puutarha, jota nuoret hoitavat yhdessä työntekijöidemme kanssa.

Oma kokkimme huolehtii koko talon terveellisestä, monipuolisesta ja maukkaasta ruoasta.

Moniammatillinen henkilöstö

Henkilöstöllämme on hyvin monipuolista osaamista, huolehdimme mm. asiakkaidemme laajasta apuvälineistöstä sekä lääkehoidosta. Meillä on töissä lähihoitajia, sairaanhoitajia, fysioterapeutteja ja kokki.

Teemme paljon yhteistyötä nuorten läheisten sekä muiden palveluntuottajien kuten lääkärien, fysioterapeuttien, kuljetuspalvelujen ja apuvälineyksiköiden kanssa.

Työyhteisössämme huumori kukkii ja nauru raikaa. Vietämme paljon arvokasta aikaa asukkaiden kanssa yhdessä kuin kotona. Pelaamme, grillailemme ja retkeilemme.

Siirry sosiaalisen median syötteen ohi

Seuraa Aspa-koti Villa Huvin arkea somessa