Tuen tarvitsijalle ja hänen läheiselleen

Kun tarvitset asumisen palveluita tai muuta tukea itsenäiseen elämään, sinä päätät, me autamme.

Aspan kautta saat apua arkeen ja asumiseen, kun täysin omatoiminen elämä on sairauden tai vamman takia haastavaa. Kaikkien palveluiden lähtökohta on yksityisyytesi, aikataulujesi ja oman kotisi kunnioittaminen. Palvelumme joustavat avun tarpeesi mukaan ja ne räätälöidään toiveittesi ja elämäntilanteesi mukaan.

Toteutamme palvelut yhteistyössä kuntien kanssa. Palvelun maksaa pääsääntöisesti kotikuntasi maksusitoumuksella tai palvelusetelillä. Jos kiinnostuit palveluistamme, ole yhteydessä sosiaalityöntekijääsi. Kotikuntasi sosiaalitoimi kartoittaa palvelutarpeesi ja ohjaa palveluun. Palveluitamme on mahdollista saada myös omakustanteisesti, ole tällöin yhteydessä paikkakuntasi Aspa-kotiin.

Aspan toiminta perustuu vahvoihin arvoihin – ihmisen kunnioittamiseen, luotettavuuteen ja vastuun kantamiseen. Henkilökeskeinen toimintatapa, asiakkaan osallisuus ja hänen tahtonsa kuuleminen toteutuvat kaikissa palveluissamme. Asiakkaat osallistuvat palvelujen kehittämiseen mm. asukaskokousten, asiakastyytyväisyyskyselyn ja vertaisarvioinnin avulla.

Aspa-säätiö vuokraa asuntoja erityisesti kiireellisessä tarpeessa oleville ihmisille, jotka tarvitsevat tukea itsenäiseen asumiseen.. Lue lisää Aspa-säätiön vuokra-asunnoista!

Aspa-säätiön hankkeet tarjoavat sinulle mielekästä sisältöä elämään ja ratkovat kanssasi itsenäisen arjen toteuttamiseen liittyviä haasteita. Osallistumalla toimintaamme voit löytää uuden harrastuksen ja uusia ihmisiä elämääsi, saada arkesi haltuun, oppia digitaitoja, osallistua asumisen ja palvelujen kehittämiseen, tutustua itseesi ja löytää omia voimavarojasi. Lue lisää Aspa-säätiön kehittämistoiminnasta! 

Lisätietoa

Lisätietoa palveluistamme saat soittamalla Aspan ilmaiseen palvelunumeroon 0800 302 003. Palveluneuvonta vastaa arkisin klo 9-15. Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostitse tai palautelomakkeemme kautta.

palvelut@aspa.fi

    * Pakollinen kenttä yhteydenottoa varten, täytäthän joko sähköpostin tai puhelinnumeron.

    Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.
    Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.