Palvelun tilaajalle

Tarjoamme asumisen palveluita mielenterveyskuntoutujille, eri tavoin vammaisille ihmisille ja muille tukea tarvitseville ympäri Suomea.

Palvelumme joustavat asiakkaan avun tarpeen ja elämäntilanteen mukaan. Räätälöimme palvelumme asiakkaan tarpeiden mukaisesti yhteistyössä tilaajan kanssa. Kaikkien palveluidemme lähtökohtana on asiakkaan yksityisyyden, aikataulujen ja oman kodin kunnioittaminen. 

Teemme työtä sen eteen, että jokaisella olisi mahdollisuus itsenäiseen elämään. Asiakkaiden oma näkemys ja kokemus näkyvät ja kuuluvat työssämme. Kohtaamme asiakkaat kunnioittaen, kuuntelemme ja ymmärrämme, kehitämme asumista ja palveluita yhdessä heidän kanssaan. 

Mittaamme säännöllisesti asiakkaidemme kokemusta palveluistamme. Tulosten perusteella kehitämme toimintaamme ja puutumme mahdollisiin epäkohtiin.

Aspa Palvelut on yhteiskunnallinen toimija ja kuulumme yhteiskunnallisten yritysten Arvoliittoon. Yhteiskunnalliset yritykset pyrkivät ratkaisemaan yhteiskunnallisia haasteita. Me Aspassa haluamme, että jokaisella on mahdollisuus itsenäiseen elämään. 

Lisätietoa palveluistamme

Voit ottaa suoraan yhteyttä oman kuntasi Aspa-kodin johtajaan tai alueesta vastaavaan palvelupäällikköön.

Lisätietoa palveluistamme saat soittamalla Aspan ilmaiseen palvelunumeroon 0800 302 003. Palveluneuvonta vastaa arkisin klo 9-12. Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostitse tai palautelomakkeemme kautta.

palvelut@aspa.fi

    * Pakollinen kenttä yhteydenottoa varten, täytäthän joko sähköpostin tai puhelinnumeron.

    Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.
    Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.

    Aspan toiminta perustuu vahvoihin arvoihin – ihmisen kunnioittamiseen, luotettavuuteen ja vastuun kantamiseen. Henkilökeskeinen toimintatapa, asiakkaan osallisuus ja hänen tahtonsa kuuleminen toteutuvat kaikissa palveluissamme. Asiakkaat osallistuvat palvelujen kehittämiseen mm. asukaskokousten, asiakastyytyväisyyskyselyn ja vertaisarvioinnin avulla.