Aspa Palvelut kehittää tiimien työtapoja Foxien kanssa

Piirrettyjä ihmishahmoja ja kettu käyttävät mobiililaitteita.

Aspa Palvelut Oy ja Foxie ovat aloittaneet yhteistyön. Valkeakoskella sijaitseva Aspa-koti Omenapiha ja Kirkkonummella sijaitseva Aspa-koti Apila pilotoivat tiimien työtapoja kehittävää Foxie-sovellusta. Pilotti kestää kesäkuuhun asti.

Foxie tukee henkilöstöä viikoittaisella sovelluksen kautta tulevalla valmennuksella, jonka avulla tiimit saavat tukea juuri heidän omiin kehityskohteisiinsa.

”Haluamme, että tiimeillämme on kaikki mahdollisuudet onnistua ja voida hyvin töissä. Foxie tarjosi meille uudenlaisen tavan kehittää tiimin toimintaa. Pidän tärkeänä, että sen kautta saatava tieto menee suoraan tiimin käyttöön, eikä kierrä johdon tai esihenkilöiden kautta. Ilmenneitä kipukohtia päästään korjaamaan heti yhdessä tiiminä”, kertoo Aspa Palveluiden palvelupäällikkö Mari Pietarinen.

Pilottiin osallistuvat tiimit toivovat voivansa tehdä sovelluksen avulla toiminnastaan työntekijälähtöisempää. Lisäksi he odottavat sen antavan keinoja tuoda esiin kohtaamiaan haasteita sekä mahdollisuuksia osallistua työkäytäntöjen kehittämiseen.

Foxien toimitusjohtaja Anna Kilponen on innostunut alkaneesta yhteistyöstä. ”Palvelu on aikaisemmin todettu toimivaksi IT- ja teollisuusaloilla. Sote-ala on meille uusi toiminta-alue. On mahtavaa päästä tarjoamaan tukea kuormittavaa ja merkityksellistä työtä tekeville ihmisille. Pitkän linjan tavoitteenamme on olla mukana keskeisessä roolissa kehittämässä sote-alasta työnantajana ihmisläheisempää, jotta henkilöstöllä on mahdollisuus voida hyvin työpaikoillaan.” 

Foxien takana on monitieteellinen tiimi, joilla on palava halu kehittää työelämää kestävämmäksi.