Aspa Palvelut Oy:n toimitusjohtajaksi Seija Milonoff

Seija Milonoff.

Aspa Palvelut Oy:n hallitus on nimennyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi TtM Seija Milonoffin.

Seija Milonoff on tehnyt pitkän uran Aspa Palveluilla eri tehtävissä, viimeksi yhtiön varatoimitusjohtajana. Hän on myös Aspa-konsernin johtoryhmän jäsen.

”On hienoa, että yhtiön sisältä löytyi osaava, eteenpäin katsova ja pitkän kokemuksen alalta omaava henkilö. Yhtiön hallitus katsoo, että Seija on oikea henkilö johtamaan ja uudistamaan yhtiötä sekä viemään sitä kohti tavoitteitaan muuttuvassa toimintaympäristössä”, sanoo Aspa Palvelut Oy:n hallituksen puheenjohtaja Tuomas Koskela. 

Aspa Palvelut Oy tuottaa palveluja mielenterveys- ja päihdekuntoutujille, eri tavoin vammaisille ihmisille ja muille elämässään apua, tukea ja ohjausta tarvitseville. Asumispalveluita tarjoavia Aspa-koteja on 40 paikkakunnalla ympäri Suomen.  

”Aspa on pieni toimija, joka tekee isoja asioita inhimillisesti ja kestävästi. Korkea asiakaskokemuksen laatu ja henkilökeskeinen toimintatapa ovat Aspan tunnetut vahvuudet, jotka vievät meitä eteenpäin myös jatkossa. Tavoitteemme on kasvaa ja kehittyä entisestään vastuullisena ja luotettavana toimijana sote-alan muuttuvassa kentässä. Kiitän luottamuksesta”, sanoo Seija Milonoff.

Lisätietoja:
Aspa Palvelut Oy hallituksen puheenjohtaja Tuomas Koskela, p. 040 653 2183, tuomas.koskela@aspa.fi
Toimitusjohtaja Aspa Palvelut Oy Seija Milonoff, p. 040 830 1208, seija.milonoff@aspa.fi

Aspa Palvelut Oy on kotimainen, yhteiskunnallinen yritys, joka tuottaa yksilöllisiä asumispalveluja elämässään apua ja tukea tarvitseville ihmisille. Yhtiö työllistää noin 400 sote-alan ammattilaista ympäri Suomen.