Aspa-säätiön viestinnässä on Paikka auki nuorelle

Nuori, tule täydentämään viestinnän ja markkinoinnin tiimiä. Etsimme someviestijää hankkeillemme. Tehtävänimikkeesi on viestintäassistentti.

Pääset tekemään sisältöä erityisesti nuorille suunnattuihin Aspa-säätiön sosiaalisen median kanaviin. Sinulla on mahdollisuus osallistua myös muihin viestinnän ja markkinoinnin tehtäviin. Työtehtävän tarkempi sisältö sovitaan kanssasi huomioiden osaamisesi, työkykysi ja kiinnostuksen kohteesi.

Aspan tehtävänä on mahdollistaa itsenäinen elämä eri tavoin vammaisille ihmisille, mielenterveyskuntoutujille ja muille tukea tarvitseville. Meillä pääset tekemään töitä Aspa-säätiön asiantuntijoiden kanssa yhteiskunnallisesti tärkeiden asioiden pariin.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle vuoden määräaikaisen työsuhteen, jonka aikana sinulla on hieno mahdollisuus oppia viestinnän ja markkinoinnin työstä. Saat erityisesti työkaluja tehdä viestintää ja markkinointia somessa.

Olet osa neljän hengen viestintä- ja markkinointitiimiä. Mukavan työyhteisön lisäksi tarjoamme sinulle työhyvinvointia tukevan liikunta- ja kulttuuriedun sekä laajan työterveyshuollon palvelut. Työntekijöillämme on myös vapaa-ajan tapaturmavakuutus.

Päätoimistomme sijaitsee viihtyisissä tiloissa Helsingin Malmilla. Tarjoamme joustavat etätyömahdollisuudet, mutta tapaamme tiimin kanssa säännöllisesti toimistolla.

Kiinnostuitko?

Jos täytät seuraavat Paikka auki -ohjelman kohdat, voit hakea paikkaa:

  • Sinun tulee olla työsuhteen alkaessa alle 30-vuotias.
  • Et ole työsuhteessa (ei edes osa-aikaisessa).
  • Saat olla esimerkiksi kuntouttavassa työtoiminnassa tai työkokeilussa.
  • Et ole päätoiminen opiskelija
  • Sinulla voi olla vain vähän tai ei vielä lainkaan työkokemusta.
  • Et ole aiemmin työllistynyt Paikka auki -avustusohjelman kautta.
  • Lisäksi sinulla on kiinnostusta viestinnän ja markkinoinnin tehtäviä kohtaan.

Jätä hakemuksesi osoitteeseen noora.viitanen@aspa.fi 15.1.2023 mennessä. Työsuhde solmitaan heti, kun STM on julkistanut avustuspäätöksen vuodelle 2023, arviolta tammi-helmikuun vaiheessa.

Jäikö jokin asia askarruttamaan?

Lisätietoja tehtävästä saat tulevalta esihenkilöltäsi viestintä- ja markkinointijohtaja Noora Viitanen p. 040 6546 908 tai noora.viitanen@aspa.fi

Paikka auki

Paikka auki on sosiaali- ja terveysministeriön (STM) avustusohjelma, josta jaetaan avustuksia sosiaali- ja terveysjärjestöille nuorten ja osatyökykyisten työllistämiseen. Paikka auki -avustusohjelman tavoitteena on tarjota mahdollisimman monelle vaikeasti työllistyvälle henkilölle vuoden työsuhde sosiaali- ja terveysalan järjestössä ja täten edistää heidän työelämävalmiuksiaan sekä jatkopolkumahdollisuuksiaan. https://www.paikka-auki.fi/ @paikkaauki #paikkaauki